info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Topladıkları Eşyaları Kızılay a Teslim Ettiler

Deri Sanayicileri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri okul çevresindeki ailelerden topladıkları giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay a teslim etti.

Çorlu Sağlık Mahallesi'nde bulunan Çorlu Deri Sanayicileri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri Süleyman Halavurt, Osman Demir, Zeynep Çoban başkanlığında 11-K sınıfı öğrencilerinden Kevser Oral ve Emel Ceylan örnek bir davranışa imza attı. Bir ay boyunca okulun çevresindeki ailelerle tek tek görüşerek, kullanılabilecek eski giyim eşyalarını topladı. Evlerinde yıkayıp temizledikten sonra ütüleyip poşetlediler. Eşyaları yaş guruplarına göre ayıran öğrenciler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Çorlu Kızılay şubesine teslim ettiler.

Toplanan eşyaları öğrencilerle birlikte Kızılay heyetine teslim eden okul Müdürü Ercan Negiz, "Toplumun ihtiyaç sahiplerine gösterdiği ilgi, ulaştığı medeniyetin göstergesidir. Öğrencilerimizde bu tür davranışların arttırılması, eğitim faaliyetlerimizin temel amaçlarını oluşturmaktadır. Emeği geçen herkese okulumuz ve kendim adına teşekkür ederim." dedi.

Çorlu Kızılay Şube Müdürü Selime Dodurka ise öğrencilere yaptıkları bu anlamlı faaliyetten dolayı teşekkür ederek, teslim aldıkları eşyaları en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini belirtti. Yaptıkları bu yardımdan dolayı, Kızılay tarafından Çorlu Deri Sanayicileri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne Teşekkür Belgesi verildi.