info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Toplum Destekli Polislik Miniklerle Buluştu

Tekirdağ’a bağlı Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görev yapan polis memurları Eşref Hasgül ve Songül Cebeci, Çorlu Nene Hatun Anaokulunda bulunan minik öğrencilere trafik kuralları, güvenli yaşam ve zararlı alışkanlıklar hakkında bilgiler verdi.

Çorlu Nene Hatun Anaokulunda bulunan 36 ve 72 aylık 85 öğrenciye Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görev yapan polis memurları Eşref Hasgül ve Songül Cebeci eğlendirerek eğitici bilgiler verdi. Öğrenciler büyük heyecan yaşarken polis memurları Eşref Hasgül ve Songül Cebeci küçüklerle yakından ilgilendi. Minik öğrencilere sunulan seminerde öncelikle Türkiye'deki ünlülerin oynadığı polis klibi izletildi. Toplum Destekli Polisin mahalle ve okul polisi demek olduğunu belirten polisler, küçüklerin her zaman polislere yardımcı olması gerektiğini belirtti. Hasgül ve Cebeci, minik öğrencilere evde yalnız kalındığında yabancı kişilere kapı açılmaması gerektiğini de aktardı.
Seminerin ardından Çorlu Nene Hatun Anaokulu öğretmenleri ve müdürü Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görev yapan polislere teşekkürlerini iletti. Program sonunda polis memurları öğrencilere eğitici boyama kitapları ve hediyeler dağıttı.