info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Toyota nın Yeni Araçları Çorlu da Görücüye Çıktı

Dünya da önde gelen otomobil üreticilerinden Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında Çorlu da otomobillerini tanıttı.

Dünya'da önde gelen otomobil üreticilerinden Toyota, yenilenen yüzüyle Türkiye turu kapsamında Çorlu'da otomobillerini tanıttı.
 
Yenilenen üstün teknolojilerinin yanında, yeni dizaynı ve konforuyla da dikkat çeken en yeni Toyota modelleri, Çorlu Köşkdere Toyota Plazada düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı. Toplantıya Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur ile birlikte Toyota Köşkdere Plaza Genel Müdürü Zeynep Köşkdere de katıldı.
 
Toyota'nın yeni dizayn anlayışını yansıtan; Verso, Auris, Avensis, RAV4, GT86 ve Yaris Hybrid modellerinin tanıtıldığı toplantıda Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Okutur, "Öncü olmak Toyota'nın temel felsefesidir. Çevreci teknolojilerde, yakıt verimliliği konularında, üst düzey teknolojinin kullanımında hep daha da ileriyi hedefliyoruz" dedi. Okutur, Toyota'nın yeniliklerin markası olduğuna dikkat çekerek "Bizleri başarıya ve liderliğe götüren bu anlayıştır." dedi. Okutur şunları söyledi; "Otomotiv pazarı yoğun bir rekabeti yaşıyor. Bu rekabette Toyota, yeni tasarım anlayışıyla yerini alıyor. Toyota'nın bu yeni yüzü ilk olarak Yeni Yaris'te ve onu takiben yenilenen Avensis, GT 86, Yeni Auris, Yenilenen Verso, Yeni RAV 4'te görüldü. Bu yeni tasarım anlayışını geçtiğimiz günlerde Avrupa prömiyerini İstanbul'da gerçekleştirdiğimiz Yeni Corolla'da göreceğiz. Temmuz ayının sonunda piyasaya sunacağımız Yeni Corolla ve tüm yeni modellerimiz ile birlikte müşterilerimizin beklentilerine cevap veren, dinamik, çekici, güçlü, güvenli ve çevreci otomobiller üretme felsefemiz devam edecektir. Özellikle sedan pazarının güçlü olduğu ülkemizde Yeni Corolla, yükselen hedeflerimizde önemli bir rol oynayacaktır" şeklinde konuştu.