info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Kalkınma Ajansı Çalışma Gezisi

Trakya Kalkınma Ajansı Çalışma Gezisi

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Trakya bölgesine yatırım çekmek için düzenlenen çalışma gezisine Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’da katıldı. Başkan Dalgıç çalışma gezisi boyunca Çek Cumhuriyeti Başkenti Prag, Avusturya'nın Başkenti Viyana ve Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’de temaslarda bulunduklarını belirtti.
Trakya Kalkınma Ajansı heyetinde, Kırklareli Valisi ve Ajansın Başkanı Mustafa Yaman, Edirne Valisi Gökhan Sözer, Ajans Yönetim Kurulu üyesi Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Tekirdağ İl Genel Meclis Başkanı Orhan Perçinoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Güler, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Çetinkaya, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün yer aldı.
Çalışma gezisinin son derece faydalı geçtiğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, “Avrupa kentlerindeki katı atık bertaraf tesislerini ve bu tesislerin çalışma sistemlerini inceleme fırsatı bulduk. Sistemlerin Tekirdağ’a uygulanabilirliği konusunda önemli aşama kaydettik. Ayrıca büyükelçiliklerimizi ziyaret ettik. İşadamlarımızla bir araya gelerek Tekirdağ’a yatırım konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Trakya’nın üst düzey yöneticilerinin katıldığı çalışma gezisi son derce faydalı ve başarılı geçti” dedi.