info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyakent Dergisi Yayın Kurulu Toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Dergisinin 4. Sayı Yayın Kurulu Toplantısı TRAKYAKENT Birlik Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

 

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT Dergisinin 4. Sayı Yayın Kurulu Toplantısı TRAKYAKENT Birlik Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 4. Sayı değerlendirmesiyle beraber 2012 yılı içerisinde yayına giren 4 sayı ile de değerlendirme yapıp gelecek sayıları planlayan üyeler yeni sayılar içinde kararlar aldılar.
 
2013 yılı içerisinde okuyucularıyla buluşacak derginin tasarım ve baskı hizmetleriyle ilgili planlanan değişiklikler Yayın Kurulu ile paylaşılmış ve karara bağlanmıştır.
 
Yayınlandığı andan itibaren büyük ilgiyle karşılanan TRAKYAKENT 4. Sayısı Sapanca ‘da gerçekleştirilen Yayın Kurulu Toplantısında alınan kararlar ile yenilenmişti.
 
Alınan kararlara göre yayınlanan son sayısında TRAKYAKENT Dergisi;
 - 4 sütun değil 3 sütun şeklinde hazırlanmış, yazı grafik olarak rahatlatılmış, 1 sütun resim kullanımı kaldırılarak okunmayan hiçbir görsele dergide yer verilmemişti.
 - 3. Sayıyla beraber +8 sayfa ilave sayfa eklenmişti.
 - Dergi Yazım Klavuzu ‘Türk Dil Kurumu Yazım Kuralları’ na göre hazırlanmış ve derginin yazarları yazılarını bu kurallara göre hazırlamıştı.
 - İhtisas yazılarında standart bir form geliştirilmiş; başlık, kimlik ve görev kompozisyonu uygulanmıştır.
 
Dergi Yayın Kuruluna alanında uzman kişilerin ilave edilmesiyle daha güçlü bir Yayın Kurulu oluşturulmuştu.
 
Her sayı ile yenilenen TRAKYAKENT Dergisi  2013 yılında daha da yenilenerek, sayfa sayısı daha artarak, belediye hizmetlerinin daha fazla yer aldığı bir yayın haline geliyor.