info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakyanın En Büyük Tezyinat Firmasına Üst Düzey Ziyaret

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel Ziyarette Bulundu

Trakya’da en büyük Tezyinat firması (cam süsleme,işleme sanatı) olan, Osman Karadeniz’in sahip olduğu “Karadeniz Tezyinat” firmasına Ak Parti Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Ak Parti Tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Yel ve bir grup parti yöneticisi tarafından ziyarette bulunuldu.
 
 
Bu ziyarette,aynı işi yapan Cam-kü Tezyinat yönetim kurulundan Muhammmet Dursun da yer aldı. Fabrikayı gezen grup, cam işlemeciğini yerinde inceledi ve değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Ak Parti Tekirdağ milletvekili Ziyaeddin Akbulut, “ Sayın Osman Karadeniz, kurmuş olduğu bu firma sayesinde, vatandaşımıza iş vermekle,onların çocuklarına, evlerine ekmek götürmelerini sağlamak bakımından vesile oldukları için çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar biliyorsunuz, aynen İstanbul ve Kocaeli gibi Tekirdağ Büyükşehir  İdaresine kavuştu. 30 Martta seçim olacak. Sayın Başbakanımız da Tekirdağ’da Mustafa Yel  kardeşimizi aday olarak uygun gördü. Dolayısıyla hem onu tanıtmak hem sizleri ziyaret etmek amacıyla Osman beyin izniyle ziyaretinize geldik.
 
Arkadaşlar Türkiye 11 yıldır çok istikrarlı gidiyor.İşsizlik oranı çok düştü.Avrupa’da,Almanya’da,bilhassa Yunanistan gibi ülkelerde büyük bir krizler var ama Türkiye istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor.Bunda siz işçilerimizin katkısı var.Burada üretilen yatırım,hizmet,yurt dışına giden milyonlarca lira,şimdi Osman beyin katkıları ve sizin sayenizde,Türkiye’de Tekirdağ’da,Muratlı’da kalıyor.Bu sizin hizmetiniz,Bu sizin devletimize,hükümetimize yaptığınız katkı,Türkiye ekonomisine katkıdır.” Dedi.
 
 
Karadeniz Tezyinat firmasının sahibi Osman Karadeniz de, “Muratlı OSB bölgesi,sanayi alanının ortasından ana yol geçen tek bölgedir.Türkiye’de başka böyle bir şansa sahip bir bölge yok.Bizler,işçilerimiz,yöneticilerimiz ve teknik imkankarımızla,gerek istihdam gerekse üretim alanında,sadece çalışma ile yetinmiyor,ülkemizin yurt dışına açılan kapısı,Avrupa’nın çalışmak istediği bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz.Bu alanda Karadeniz Tezyinat olarak,gerek üretim ve hizmette ülke ekonomisine katkıda bulunarak  gerekse Türkiye’nin prestijini en iyi şekilde yurt dışına yansıtmak için büyük bir özveri ve gayretin içinde bulunuyoruz.Biz sadece bir firma değil,işçisiyle,yöneticisiyle,idarecisi ve yerel yönetimleriyle uyum içinde olan geniş bir aileyiz ve hep öyle olacaktır.Halkımıza ve ülke ekonomisine bir nebze de olsa katkıda bulunmak bizim için bir onurdur.”Dedi.
 
 Heyet firmayı gezdikten sonra oradan ayrıldı.
Kaynak : Murat Ürtekin