info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tuğgeneral Çerkezköylü Gazetecilerle Buluştu

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, ilçede görev yapan basın mensuplarını misafir etti.

Programa, Tank Kurmay Yarbay Ercan Aslan, Çerkezköy Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Üye İbrahim Çetintaş da katıldı.
 
Gazetecilerle makamında sohbet eden Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy’de görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını sadece düzenlenen programlarda gördüğünü dile getiren Ozan, “İlçede yapılan çeşitli etkinliklerde gazetecilerle bir araya geliyoruz. Ancak programlar dışında sizlerle bir daha görüşemedik. Ben de sizleri makamımda konuk edip tanışmak istedim” diye konuştu. 
 
Çerkezköy’de yaşanan olaylar hakkında da basın mensupları ile konuşan Ozan, “Yaptığınız haberleri büyük emekle hazırladığınız gazetelerinizde okuyoruz. Doğru haberi vatandaşlarımıza ulaştırmak için gece gündüz çalışıyorsunuz. Yaptığınız iş hem önemli hem de büyük emek istiyor. O yüzden sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. 
 
Görev süresi içinde 12 ayrı bölgede görev yaptığını söyleyen Ozan, görev yaptığı en iyi yerin Çerkezköy olduğunu dile getirdi. Tuğgenaral Mehmet Ozan ziyaretin sonunda kurmaylarıyla birlikte gazetecilerle Tugay Komutanlığı'nın önünde günün anısına fotoğraf çektirdi.