info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasderden Öğretmenler Günü Ziyaretleri

Tüm Kastamonulular Derneği (Tümkasder) heyeti, Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş’a ve Kurtuluş Ortaokulu’na özel bir kutlama ziyaretinde bulundu.

Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık ve Tümkasder Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Öğretmenler Günü dolayısıyla 25 Kasım Pazartesi günü Kurtuluş Ortaokulu’na kutlama ziyaretinde bulunarak, farklı bir etkinliğe imza attılar. Öğretmenler Günü dolayısıyla Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Rıdvan Armağan’a ve okul öğretmenlerine özel bir ziyaret gerçekleştiren, iki katlı yaş pastası ile küçük bir kutlamaya imza atan Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık, “Öğretmenler, bizleri geleceğe bağlayan en önemli köprü durumundadır. Genç nesillerimizin şekillenmesi, biçimlenmesi ve vatana, millete hayırlı insanlar olarak yetiştirilmesi öğretmenlerimizin eliyle gerçekleştirilmektedir. Hz. Ali (ra) “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” buyuruyor. Hayatımızın anlamını kavramamızı sağlayan öğretmenlere gerçekten önemli borçlarımız olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Rıdvan Armağan da, Tümkasder ’in bu nazik ziyareti ve Öğretmenler Gününü unutmayan tavrını tebrik ettiğini belirterek, “Bugün, toplumsal dayanaklarımızı ve eğitim camiamızın önemini bir kez daha ortaya koymak bakımından anlamlıdır. Bu özel günde bizleri unutmayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
 
Tümkasder heyeti Müdür Rıdvan Armağan’a günün anlam ve önemine binaen bir şilt takdim etti. Bu arada öğretmenliğe daha yeni başlayan Kastamonu’nun Bozkurt İlçesinden, bir aylık öğretmen olan Nilüfer Güleryüz de, Tümkasder  gönüldaşı olarak bu anlamlı ziyarette hazır bulundu.
 
Tümkasder Heyeti daha sonra Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş ’ada Öğretmenler Günü özel ziyaretinde bulundu. Muammer Okumuş’u makamında ziyaret eden Tümkasder Heyetinin Başkanı Murat Çalık, Türkiye’nin muasır medeniyetler zirvesine çıkabilmesi için yegane formülün, eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak olduğunu belirterek, “Bunu sağlayabilmek de, öğretmenlerimize sunulan fırsatların ve imkanların her zaman yükseltilmesinden geçmektedir. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır… Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğitimciden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir, millet denmez” diyerek öğretmenin hayatımızdaki yerini, anlam ve önemini bizlere aktarmıştır” açıklamasını yaptı. 
 
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, (Tümkasder ) Tüm Kastamonulular Derneği’nin bu ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını, eğitim camiasınca gerçekten önemsenen bu güzel günü hatırlayan Tümkasder Heyetine teşekkür ettiğini belirterek, “Yarınımızı şekillendiren, hayatımıza anlam katan öğretmenlerimizi sürekli hatırlamak ve onların öğrencilerimizle hep daha ileriyi gören şekilde ilgilenmesini sağlamak, bu ülkenin geleceğine yapılmış yatırımdır” değerlendirmesini yaptı. Tümkasder Heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş’ada çok güzel bir şilt takdim etti.