info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türk Hava Kurumu’ndan Tekirdağ’a Teşekkür

Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi Başkanı Ahmet SEVİL Kurban derisi toplama faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Şube Başkanı Ahmet SEVİL ;
 
Bilindiği gibi bayram öncesi yapılan yönetmelik değişikliği yapılmıştı ve tüm derneklere kurban derisi toplama izni verilmişti. Bu nedenle çalışmalarımız ve deri bağışı toplama konusunda  da sıkıntı yaşayacağımız endişesi herkes gibi bizde de vardı. Deri toplama faaliyetinin sona ermesi ile birlikte tüm bu endişenin yersiz olduğu görüldü. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda halkımız kurban derisi bağışlarını Türk Hava Kurumundan yana kullandı ve;
 
       2109 adet koyun derisi
 
       227 adet keçi derisi
 
       5530 kg sığır derisi
 
bağışında bulundu.
 
Birçok yurttaşımızda bizzat şubemize gelerek maddi bağışta bulundular.Önceki yıla göre sığır derimizde eksilme olsa da bu yıl yaşadığımız araç eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyoruz. Ancak yeni yönetmelikle paydaş kuruluşların Türk Hava Kurumu gelirlerinden pay almayacak olmaları nedeniyle gelirimizde önemli bir artış olmuştur.Deri bağışından bu yıl elde ettiğimiz gelir şöyledir :
 
        Koyun derisi   :  21.090_TL
 
        Keçi derisi      :    1.362_TL
 
        Sığır derisi    :    20.184_TL
 
              Toplam   :     42.636_TL dir.
 
                  Gelirlerimizdeki bu artış nedeniyle her yıl olduğu gibi özellikle bu yıl daha da özenle ve ısrarla ve gönüllü olarak kurban derilerini şubemize bağışlayan, şubemize gelerek maddi bağışta bulunan, destekleri nedeniyle Tekirdağ Valiliğine ve Belediye Başkanlığımıza şükranlarımızı, teşekkürlerimizi sunuyorum dedi.