info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Türkiye Kent Konseyleri Platformu Ocak 2014’te Tekirdağ’da

Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu Toplantısı 11-12 Ocak 2014 tarihinde Tekirdağ’da yapılacak. Platform buluşmasının gündem ve programını belirlemek için Bakırköy Belediyesi ve Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde 21 ve 22 Kasım’da gerçekleştirildi. 15 Kent Konseyi’nden 20 temsilcinin katıldığı Yürütme Kurulu toplantısı öncesi kurul üyeleri İstanbul-Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Kent Konseyleri Platformu Yürütme Kurulu Toplantısı 11-12 Ocak 2014 tarihinde Tekirdağ'da yapılacak. Platform buluşmasının gündem ve programını belirlemek için Bakırköy Belediyesi ve Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde 21 ve 22 Kasım'da gerçekleştirildi. 15 Kent Konseyi'nden 20 temsilcinin katıldığı Yürütme Kurulu toplantısı öncesi kurul üyeleri İstanbul-Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Ocak 2014'de büyük buluşmaya ev sahipliği yapacak Tekirdağ Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Platformu Dönem Başkanı Levent Gündoğdu ile platform sekretaryasını yürüten İzmir Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu Başkan Erzen'e birer plaket takdim ettiler.
Ziyaretin ardından katılımcılar, toplantı Salonunda gündem ve programı hazırlamak için masaya oturdular. Yapılan görüşmelerde Tekirdağ'da yapılacak Türkiye Kent Konseyleri Platformu Toplantısında, yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerini de hedefleyerek "Kent Konseyleri Nasıl Bir Yerel Yönetim İstiyor" gündemin ana konusu olması kararlaştırıldı. Yürütme Kurulu Tekirdağ buluşması öncesi bu konuda kapsamlı bir bildirge taslağı hazırlayarak platform üyesi tüm Kent Konseylerinin görüş ve onaylarına sunmayı karar altına aldı.
Programda Tekirdağ'da yapılacak olan toplantı programı da ana hatlarıyla belirlendi. Toplantının ikinci günü Bakırköy Kent Konseyinin Kendi proje uygulamaları ve etkinliklerini anlattığı bir sunumun ardından toplantı sonlandırıldı. Başkan Levent Gündoğdu Tekirdağ Toplantısında buluşmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.