info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Üniversite-İlkokul Şenliği

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Büro Yönetimi 2.Atatürk İlkokulu nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu (ÇEMYO) Büro Yönetimi 2. Sınıf öğrencilerinin ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği eğlence
 
Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirildi.
 
Şenliği, Atatürk İlkokulu Müdürü Sinem İşbilen, ÇEMYO Müdür Yardımcısı Özgün Geyiktepe, Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı, ve çok sayıda öğrenci velisi izledi. Şenliklerin ilk etkinliği okulun birinci sınıf öğretmenlerinin katıldığı yoğurt yeme yarışması oldu. Sonrasında ise birinci sınıf öğrencilerinin katıldığı çeşitli yarışmalar düzenlendi.
 
Okul öğrencilerinden Damla Akova, Yusuf Semiz, Sultan Yumru, Büşra Lale, Bora Şahin şarkı söyleme yarışmasına katıldı. Şarkıları birbirinden güzel bir şekilde söyleyen öğrencilere sonrasında ÇEMYO öğrencilerinden oluşan jüri puan verdi ve şarkı yarışmasında Bora Şahin birinci, Sultan Yumru ikinci ve Yusuf Semiz üçüncü oldu.
 
Şarkı yarışmasının ardından sıra dans yarışmasına geldi. Dans yarışmasında minik öğrenciler hünerlerini sergilerken öğrencilerden Ranial Işık birinci, Melike Yeşil ikinci ve Gizem Köroğlu üçüncü oldu. Ödüllerini
 
ÇEMYO öğrencileri verdi.
 
Eğlencenin son oyunu ise Sandalye kapma yarışması oldu. Öğrenciler müzik eşliğinde sandalye etrafında dans ederek dönerken müzik biter bitmez sandalyeye oturmaya çalıştılar. Sandalye kapma yarışmasında ise birinciliği Defne Emre, ikinciliği Sinan Kaya ve üçüncülüğü Kerem Gebeş elde etti.
 
Şenliklerin sonunda konuşmasını yapma üzere söz alan Atatürk İlkokulu müdürü Sinem İşbilen, ÇEMYO öğrencilerinin bu şenliği hazırlamak için gösterdiği çabaya bizzat şahit olduğunu belirtirken,"ÇEMYO öğrencilerine teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin sadece eğitim öğretim için sosyal aktiviteler için de ne kadar önemli olduğunu gösterdiler." Dedi.
 
Konuşmasının ardından ÇEMYO Müdür Yardımcısı Özgün Geyiktepe okul müdürü Sinem İşbilen'e plaket ve çiçek takdim etti.