info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Yerlikaya Haliç Oto’nun Tesis Açılışına Katıldı

Tofaş çatısı altında temsil edilen; Lancia,Alfa Romeo ve Jeep markalarının, Trakya’da yetkili satış ve servis noktası olarak hizmet verecek olan Haliç Oto tesisleri, İstanbul yolu üzerinde Beyazköy mevkiinde açıldı.

Haliç Oto tesislerinin açılışına; Vali Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu ve Lancia, Alfa Romeo ve Jeep markalarının direktörü Mahmut Karacan ve davetliler katıldı. 
 
Açılış töreninde konuşan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu “ Trakya’nın  büyüyen ve gelişen şehri Tekirdağ, güçlenen ekonomisi, genç nüfusu ve üretim kabiliyetiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bizde Tofaş ailesi olarak,1977’den bu yana Tekirdağ halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz tesis ilee bölgede çok daha geniş bir müşteri profiline ulaşacağız. İnanıyorum ki açılışını yaptığımız bayimiz Haliç Oto, sektördeki 25 yılı aşkın tecrübesi ve üstün hizmet kalitesiyle, tüm markalarımızı başarıyla temsil edecektir.” dedi.
 
Vali Yerlikaya da konuşmasında; " Tekirdağ'da artan nüfusla orantılı olarak araç sayısında da gözle görülür bir artış söz konusu. Kişi başına düşen araaç sayısında da Türkiye sıralamasında 1. durumdayız. Bu tesisin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından, Vali Ali Yerlikaya ve katılımcılar tarafından tesisin açılış kurdelesi kesildi.