info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yasin Hayal taş düşürüyor

Tutuklu ve sevk aracından geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılan Hayal in üroloji servisinde tetkikleri yapıldı.

Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlik Cezaevi nde tutuklu bulunan Hrant Dink cinayetinin azmettiricisi Yasin Hayal e, şiddetli karın ağları nedeniyle getirildiği Tekirdağ Devlet Hastanesi nde Nephrolithiasis (böbrek taşı) teşhisi konuldu. Hastanede yarım saat kalan Hayal e ilaç tedavisi önerildi.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin azmettirici olarak tutuklandıktan sonra Tekirdağ F Tipi Yüksek Güvenlik Cezaevi ne konulan Yasin Hayal, sabah saatlerinde şiddetli karın ağrısı şikayetleri ile Tekirdağ Devlet Hastanesi ne getirildi.

Tutuklu ve sevk aracından geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılan Hayal in üroloji servisinde tetkikleri yapıldı. Şiddetli karın ağrısı şikayetleri nedeniyle ultrasona alınarak röntgeni çekildi. Yasin Hayal in böbrek taşı düşürdüğü ve bu nedenle şiddetli karın ağrıları çektiği belirlenirken, doktorlar Hayal e ilaç tedavisi önerdi. Tekirdağ Devlet Hastanesi nde yarım saat kalan Hayal, daha sonra tutuklu ve sevk aracına bindirilerek F Tipi Cezaevi ne götürüldü.