info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yemek Fabrikası Hizmete Açıldı

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, İstiklal Mahallesi Nazım Bey Sokakta, özel bir işletmeye ait TSE standartlarındaki modern yemek fabrikasını hizmete açtı.

Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney, İstiklal Mahallesi Nazım Bey Sokakta, özel bir işletmeye ait TSE standartlarındaki modern yemek fabrikasını hizmete açtı. Şarköy Halk Eğitim Merkezi'nde aşçılık kursu usta öğreticisi olarak görev yapan Zafer Akkol, ilçeye yen modern bir yemek fabrikası kazandırmak isteği ile yola çıktığını belirterek "Şarköy'ün ilk TSE ve ISO standartlarına uygun yemek fabrikasını hizmete sokuyoruz. Adını Paraf koyduk. Yemek fabrikamızın toplam kapalı alanı 340 m2, bunun 200 m2'si tamamen yemek üretim alanına ait. Fabrikamız, gıda mühendisimizin kontrolünde, 2 usta aşçı, 6 yardımcı personel ile birlikte, 10 bin kişiye yemek çıkaracak kapasitededir. Ofis, bay yana soyunma, wc, duş bölümü, kuru gıda deposu, deterjan deposu ayrı bölümlerde yer alıyor. Üretim bölümümüzde, sebze hazırlama, et hazırlık, hamur bölümü ve soğuk hava deposu ile bulaşıkhane bulunuyor. Pişirme ocakları ve fırınlarımızın bulunduğu üretim alanımızda sevkiyat için ayrı bir yerimiz var. Fabrikamızdan çıkan yemekler, her türlü uzun mesafeye, aynı sıcaklık-soğukluk kalitesinde termobox dediğimiz sistemlerle taşınacak. Fabrikamız 50 ve üzeri her türlü siparişi, uzaklık yakınlık fark etmeden ulaştıracaktır. Amacımız sadece Şarköy içine değil, Çanakkale dahil, tüm Trakya'ya hizmet vermektir. Vejetaryen mutfağı dahil, diyet yemekleri de isteğe göre hazırlayabileceğiz. Her türlü, düğün, nişan gibi toplu yemekler, catering hizmetleri ve toplu yemek yenilen işyerlerine hizmet vermek amacımız" dedi.
 
Kaymakam Zekeriya Güney'in, Belediye Başkanı Süleyman Altınok'la birlikte hayırlı olsun dilekleri ile kurdelesi kesilerek açılan işyerine; İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatma Nevin Çubukçuoğlu ve birçok kişi katıldı.