info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeniçiftlik Belediye Başkanı 24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyelerini Elleriyle Dağıttı

ÜNAL; öğrencilerini eğitimli,kendine güvenen, güçlü ve bilgili bireyler olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum.

 

 Karşılık beklemeden öğrencilerini yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Hayat boyunca önümüze çıkan engelleri öğretmenlerimizin öğrettikleri bilgi ve donanımlar sayesinde aşıyoruz. Ne yaparsak yapalım öğretmenlerimizin haklarını ödeyemeyiz.
 
Bizlerde Yeniçiftlik Belediyesi olarak her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Zira okullarımızın sorunlarını öğretmenlerimize yüklemek ile onların verimliliğini düşüreceğinin kanısındayım. Öğretmenlerimiz sadece öğrencilerinin eğitimiyle, onları geleceği parlak bireyler olarak yetiştirilmesiyle meşgul olmaları gerekmektedir. Bunun içinde başka sıkıntılar yaşamamaları için, eğitim için okullarımıza her türlü fedakârlığı ve hizmeti vermeye devam edeceğiz. Beldemizde 3 adet okul var. Bunlardan birisi anaokulu, diğer ikisi ilköğretim okullarımız, bu okullarımızın ihtiyaçlarını belediye olarak karşılamaya çalışıyoruz.
 
Son üç yıldır ilçemizde eğitimde, sporda ve edebiyat alanında büyük başarılar sağlanmıştır. Bu başarılar emektar öğretmenlerimizin sayesinde sağlanmıştır. Tekrar bütün öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutluyorum.
 
Ayrıca başta Başöğretminiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e ve rahmete ermiş tüm öğretmenlerimize de Allahtan rahmet diliyorum” dedi.
 
Daha sonra Belediye Başkanımız Kadir ÜNAL tüm öğretmenlerimize hediyelerini tek tek verdi ve başarılı bir ders yılı geçirilmesi dileklerinde bulundu.