info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılbaşı Kutlamasını Erken Yapan Gençlerin Kumbağ Dönüşü Kazayla Bitti

Tekirdağ Kumbağ Beldesine Yılbaşı öncesi eğlenmek için giden gençler dönüşte Barbaros kumbağ kavşağında aşırı sürat ve alkolün etkisi ile takla atarak yol kenarında bulunan sitenin içerisine uçtular.59 AT 947 plakalı araçta bulunan 3 Erkek 3 Bayan 6 kişi biri ağır olmak üzere hepsi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Tekirdağ Kumbağ Beldesine Yılbaşı öncesi eğlenmek için giden gençler dönüşte Barbaros kumbağ kavşağında aşırı sürat ve alkolün etkisi ile takla atarak yol kenarında bulunan sitenin içerisine uçtular.59 AT 947 plakalı araçta bulunan 3 Erkek 3 Bayan 6 kişi biri ağır olmak üzere  hepsi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Araç içerisinde sıkışan yaralılara ilk yardım yoldan geçen vatandaşlar tarafından yapıldı kaza sonrası olay yerine gelen 2 . 112 Ambulansı ile yaralılar Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.Erdi E.(20)’nin kullandığı araçta Armağan Ç.,Murat A.,Serap K.,Elif G.,Sevgi K.’nın çeşitli  yerlerinden yaralandıkları hayati tehlike durumlarının olmadığı kazada tamamının alkollü oldukları belirlendi.

Yılbaşı tatili öncesi alkollü sürücülerin yollarda tehlikeli olabileceğini  fakat yol denetimlerine 15 günlük ara verildiği bildirildi.Özellikle yılbaşı gecesi için olabilecek kazaların tedbirini almak için aralıksız denetim yapılması gerekiyor.


Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber