info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yolcu Minibüsü Devrildi: 1 Ölü

Tekirdağ da kontrolden çıkan yolcu minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Çorlu ile Saray ilçesi yolcu taşıyan özel bir firmaya ait minibüs 20 yolcusu ile birlikte Çorlu"dan yola çıktı. Yalçın K. yönetimindeki 59 M 7321 plakalı minibüs Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı mevkiinde sağanak yağış nedeniyle kontrolden çıktı. Yoldan çıkan 20 yolculu minibüs şarampole yuvarlanarak takla attı. Can pazarının yaşandığı minibüs içerisinde bulunan 17 kişi yaralanırken, 73 yaşındaki Halime Tuna olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay yerine trafik polisi ve jandarma ekipleri tarafından devrilen minibüsten çıkartılar yaralılar Ambulans gelmesi ile Saray devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından hafif yaralı olan yaralılar ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Kazada hayatını kaybeden 73 yaşındaki Halime Tuna"nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Saray devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.