info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yüceer Güzellik Merkezi Açılışına Katıldı

Büyükşehir yapılanması çerçevesinde Çerkezköy’e bağlanan Kızılpınar’da bir işletme daha ticaret hayatına atıldı. Kızılpınar Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Malkoçlar Caddesi’nde faaliyet gösterecek olan Elisa Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi’nin açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’in katılımı ile gerçekleşti.

Büyükşehir yapılanması çerçevesinde Çerkezköy’e bağlanan Kızılpınar’da bir işletme daha ticaret hayatına atıldı. Kızılpınar Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Malkoçlar Caddesi’nde faaliyet gösterecek olan Elisa Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi’nin açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer'in katılımı ile gerçekleşti.
Açılışa CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adayları, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, parti üyesi Serkan Buldu’nun eşi Selen Buldu’nun işletmeciliğini yapacağı Elisa Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi’nin Kızılpınarlı bayanlara daha da çok yardımcı olunacağına inandığını belirtti. Yüceer, iş yeri sahibine bol kazançlar ve mutluluklar diledi. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer konuşmasının ardından Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesti. 
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer ve partililer Elisa Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi’ni gezdi. Yüceer daha sonra kuaför ve güzellik merkezi hakkında işletme sahibi Selen Buldu’dan bilgi aldı. Açılış töreninde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Modern bir görünümle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Elisa Bayan Kuaför ve Güzellik Merkezi işletmecisi Selen Buldu, iş yerinde kalitenin yanı sıra hijyen ve uygun fiyatlarla hizmet vermeye çalışacaklarını ifade etti. Görünümüne özen gösteren bayanların bir defalığına dahi olsun Elisa Bayan Kuaförü ve Güzellik Merkezi’ni ziyaret etmeleri ve fiyatlarla hizmeti değerlendirmelerini isteyen Buldu, “Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.