info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yılmaz Özdil Edirne`de

Edirne Belediyesi 6. Kitap Fuarı’nın son günü olan 14 Ekim Pazar Günü, sevenleriyle buluşacak

Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan; kaleme aldığı yazılarla gündem yaratan Yılmaz Özdil; Edirnelilere görüntülü mesaj yolladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ve belediyenin tüm sosyal medya hesaplarından da yayınlanan mesajda Özdil, “Canım Edirne’m” diye seslenerek, “Edirne 6. Kitap Fuarı’nda bende varım” dedi.

 Edirne Belediyesi 6. Kitap Fuarı’nın son günü olan 14 Ekim Pazar Günü, sevenleriyle buluşacak olan Yazar Yılmaz Özdil, Edirnelilere görüntülü mesaj yolladı. Edirnelileri kitap fuarına davet eden Yılmaz Özdil’in mesajı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın ve belediyenin tüm sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Özdil, mesajında “Canım Edirne’m merhaba. Her zaman bulunmaktan büyük huzur duyduğum, büyük onur duyduğum canım Edirne’m. Edirne Kitap Fuarı’nda bu sene ben de varım. Bütün dostlarımı bekliyorum” dedi.

Türkiye’nin en çok okunan yazarlarından biri olan; kaleme aldığı yazılarla gündem yaratan Yılmaz Özdil’i aydınlık insanların kenti Edirne’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Hepimizin gönlünde taht kuran. Sadece ve sadece gerçekleri yazmayı kendisine ilke edilen Yılmaz Özdil’i, Edirne 6. Kitap Fuarı’nda ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Yılmaz Özdil, 6. Kitap Fuarı’nda son kitabı "Mustafa Kemal"i Edirneliler için imzalayacak.

Bir an olsun yolundan ayrılmadığımız; ilke ve devrimlerini kendimize rehber edindiğimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir de Yılmaz Özdil’in kaleminden okuyacağız. Tüm Edirnelileri Yılmaz Özdil ile buluşmaya davet ediyorum” dedi.