info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırkseder Kırklareli Adını Türkiye`ye Taşıdı

KIRKSEDER başkanı Fuat Ertuğrul, Kırklareli Edebiyat Kültür Sanat Derneği yönetim ve üyeleriyle başarıdan başarıya koşuyor.

Başkan ve ekibi,önce KIRKSEDER ile sanat-edebiyat alanında birçok şair ve ozanı Türkiye ile buluştururken,çıkardığı sanat dergisi KIRKSES-BİR NEFES adlı aylık kültür dergisiyle bir ilke imza attı. Haber merkezimizin şair ve Tekirdağ Şairler-yazarlar derneği basın danışmanı da olan muhabiri Murat Ürtekin ile sanat ve edebiyat üzerine değerlendirmelerde bulunan KIRKSEDER başkanı Fuat Ertuğrul, "KIYAM ET YÜREĞİM" adlı kitabından kesitler sunarken, "Tekirdağ'ın günden güne sanat ve edebiyat alanında gelişen bir Trakya kenti olup,şiir adına,türkü ve yazarlık adına ivme kazanması,Kırklareli edebiyat kültür sanat derneği mensupları olarak bizi mutlu ediyor.

Bizler ilinizin edebiyatçılarıyla Kırklareli ile Tekirdağ arasında yıkılmaz bir köprü kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.Bu edebiyat ve insani dostluk güçlenerek artacaktır.Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" Dedi.Muhabirimize kitabını imzalayan Fuat Ertuğrul,haber merkezimize sanata ve edebiyata verdiği destekten ddolayı teşekkür etti.

Kaynak : Murat Ürtekin