info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meteoroloji’den Son Dakika Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü`nden gelen son dakika hava durumuna göre 9 ilde gök gürültülü ve sağanak yağış bekleniyor.

Vatandaşların yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı önlem alması gerekiyor. Öte yandan sıcaklık İç ve Doğu bölgelerde azalacak, Salı günü Batı kesimlerden başlayarak hafta sonuna kadar ülkemiz genelinde artacak.

İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile İzmir’in güneyi, Aydın, Muğla, Bolu, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Tekirdağ ve Yalova çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının güney ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece düşeceği, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu’nun güneyinde kuvvetli(40-60 km/sa.) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA Parçalı ve çok bulutlu, Bu akşam saatlerinde Tekirdağ ve Yalova çevrelerinin yerel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BALIKESİR 8°C, 16°C Parçalı yer yer çok bulutlu

EDIRNE 11°C, 21°C Parçalı yer yer çok bulutlu

ISTANBUL 10°C, 16°C Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sisli ve puslu

SAKARYA 11°C, 21°C Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sisli ve puslu