info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mevlid Kandilimiz Mubarek Olsun

Müslüman Alemi için en kutsal ve önemli günlerden biri olan Mevlid Kandili bu gece idrak edilecek.

Vatandaşlar internet kandil gecesi yapılacak ibadetleri ve bu günün önemini bilgilerini tazelemek için araştırıyorlar.. Bu özel günde sevdiklerinize göndereceğiniz kandil mesajı ile onları mutlu edebilirsiniz. İşte Mevlid Kandili'nde gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı kandil mesajları
Kandil mesajları ile bu mübarek gecede sevdiklerinizle en özel kandil mesajlarını paylaşabilirsiniz. Bu gece Mevlid Kandili için sevdiklerinize yakınlarınıza atabileceğiniz en anlamlı, en güzel mesajları haberimizde derledik. Peki Mevlid Kandili nedir? İşte merak edilen detaylar

Bu gece Mevlid Kandili. Rebiülevvel ayının 11. gecesi kabul edilen Mevlid Kandili'nde gönderebileceğiniz en anlamlı Kandil mesajlarını sizler için haberimizde derledik. Rebiülevvel ayının 12. gecesinde peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) dünyaya gelmiştir. Rebiülevvel ayı aynı zamanda hicri takvimin üçüncü ayıdır.

Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevî feyziyle de daralan gönüllerimizi aydınlatan, zihinlerimizi berraklaştıran gecelerdir.

Kandiller; öze dönüşün, Yüce Yaratanımıza yürekten yakarış ve yönelişin, günahlarla kirlenmeye yüz tutmuş gönüllerimizi arındırmanın, geçici olanla kalıcı olanı fark etmenin, kalp gözümüzü açıp gönül dünyamızı temizlemenin fırsatı olan, nefsin yanıltıcı arzu ve isteklerinden uzaklaşmanın imkânlarını sunan kutlu zaman dilimleridir.

İşte Mevlid Kandili de insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir.

Mevlid Kandili bütün insanlığa sevgi, rahmet, huzur ve barış getirsin. Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olsun.