info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sayısal Loto Sonuçları

Büyük ikramiye haftaya

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişle belirlendi. Haftanın Sayısal Loto sonuçlarına göre hangi şanslı 6 sayı büyük ikramiyeyi kazandı sorusunun cevabı belli oldu.

Şans oyunu tutkunlarının internete akın ettiği Sayısal Loto sonuçları haberimizde, işte 9 Aralık tarihli Sayısal Loto çekilişinin resmi sonuçları...

Sayısal Loto sonuçlarına göre zengin olmayı uman yüzbinlerce vatandaş internette Sayısal Loto sonuçlarını arıyor. Milli Piyango İdaresi’nin gerçekleştirdiği çekilişle bu hafta 9 Aralık tarihli çekilişte ikramiye kazanan numaralar belirlendi.

Kısa yoldan köşeyi dönmek ve hayallerine ulaşmak işteyenler her cumartesi merak ve heyecan içerisinde Sayısal Loto sonuçlarını bekliyor. Kuponlarını kontrol etmek isteyen okuyucularımız için MPİ 9 Aralık Sayısal Loto sonuçlarını haberimizde yayınlıyoruz. Büyük ikramiye tutarı 1 milyon 737 bin lira olarak belirlendi.

İşte kazandıran şanslı numaralar… 2, 7, 11, 28, 32, 46

Geçtiğimiz haftalarda yapılan çekişte 6 bilen bir kişinin oynadığı kuponun Isparta kent merkezindeki bir büfeden oynandığı öğrenilmişti. 12-14 -40-20-48-26 rakamlarının bulunduğu şanslı kuponun sahibi ise tam 5 milyon 882 bin 341 lira 35 kuruş kazanmıştı. sayisal-loto Isparta'da oynanan şanslı bileti satan kent merkezindeki Aydın Büfenin işletmecisi Tuncay Çeliker, üçüncü kez büyük ikramiye verdikleri bayisinde hayırlı olsun dileklerini iletti.

Daha önce iki kez büyük ikramiye verdiklerini hatırlatan Çeliker, insanların artık büyükşehirlere giderek kupon oynatmasına gerek olmadığını ifade ederek, “20 yıldır bu işi yapıyoruz. Daha önce On Numara'dan, Milli Piyango'dan ve şimdi de Sayısal Loto'dan olmak üzere bu ikramiye bayimizden çıkan üçüncü ikramiyemizdir.

Artık milletin Ankara'ya, İstanbul'a gidip de ısrar etmesine gerek kalmadı, Ispartamız da şanslı bir il oldu artık. Daha önceden biz On Numara'dan 169 bin TL, Milli Piyango'dan 40 milyon TL, şimdi de Sayısal Loto'dan 5 milyon 882 bin TL verdik. Çıkan arkadaşa hayırlı olsun inşallah” dedi.