info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

100.Yılda Sözde Ermeni Özde Türk Katliamı 7

 “SON SÖZ; ERMENİ ASALA-PKK-DİASPORA BAĞLANTISI”
İşin özü Ermeniler tarih boyunca en büyük katliamı en büyük kıyımı yapan Hitler’in katliamından daha büyük vahşet yaratan bir toplumdur.Tabi bunu tüm Ermeni halkına mal etmek de yanlış olur.Bir toplumun tamamı kötü değildir.Fakat yaşananlar göz önüne alındığında birinci dünya savaşında ülkemiz işgal edildiğinde ekmeğimizi suyumuzu paylaştığımız Osmanlı uyruğundaki Ermeniler işgali fırsat bilip erkeklerimizi kahpece öldürmediler mi?Kadınlarımızın ırzına geçip hunharca katletmediler mi?Çocuklarımızı vahşice öldürmediler mi? Neyin katliamından bahsediyoruz?Bu kana susamış katilleri zarar veremeyecekleri bir yere nakleden Türk ordusu mu katil oluyor?buna çocuklar bile inanmaz.Bugün techiri katliam olarak niteleyen iki yüzlü çıkarcı devletler Türkiye’nin yerinde olsa bu katliamcıların kökünü kazırdı.
Azerbaycan (Gupa) da Hocalı’da Van’da Muş’ta Bitlis’te tarihin en korkunç katliamlarını gerçekleştiren Ermenileri bu soykırım tanıma yarışına giren ikiyüzlü Avrupa ülkeleri neden suçlamıyorlar da bizi suçluyorlar? 
Bir sözüm de Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan Kürt halkına;Tarihte en çok Kürtlerin canına kıyan bu Ermeni katillere PKK ADI ALTINDA KÜRT-TÜRK DEMEDEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALKININ CANINA KIYAN ASALA VE VE DİASPORA KALINTILARINA NEDEN DUR DEMİYORSUNUZ?
-Asala bütün Dünyada yasadışı ilan edilince Irak İran-Suriye ve Türkiye’nin Güneydoğusuna yerleşerek burada PKK adı altında yapılanmadı mı?
-Agos gazetesinin ve Hrant Dink’in Diaspora adına eyyamcılık ve hakaret söylemleriyle yargılandığı aşikar olduğu kayıtlarda mevcutken İmralı’daki şahıs da bu gazete sahibine mektup gönderip yayınlatmadı mı?
-Ermeniler ve PKK işbirliği söylemleri sürekli vurgulanmıyor mu?
-1914’de katliamlar yapan Ermenilerin 1915 tarihindeki techire karşı çıkma hakları nereden geliyor?
-Bugün PKK ARDINDAKİ SİYASİ PARTİ DESTEKÇİLERİ MADEM KÜRTLERİN HAKLARINI SAVUNUYORLAR NEDEN SİVİL ASKER DEVLET MEMURU AYIRT ETMEDEN KÜRT VATANDAŞLARINI KATLEDİYORLAR?
Birinci dünya savaşında kana doymayan Ermeniler PKK adı altında yerel Kürt halkı da sözde Kürtlerin demokratik haklarını savunduklarını söyleyip kandırıyor kan döküyorlar.
BU KIYIMIN ARDINDA YÜZ YILLIK MALUBİYETİN NEFRETİ YATMAKTADIR.ERMENİ KATLİAMI YOKTUR TÜRK KATLİAMI VARDIR.