info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

3600 Polisi Mağdur Etmesin

Bu ülke çok acılar yaşadı.Kardeş kardeşe kıydı,baba-oğul siyaset yüzünden birbirini öldürdü.

1 Mayıslarda, Gezi olaylarında, 15 Temmuzda polislerimiz adeta ölümle koyun koyuna yaşadılar. Ben 12 Eylül mağduruyum. Kırıkhan Gazi lisesinin kapısında başımıza bir olay gelmesin diye Panzer bekliyordu. Geçtiğiniz bir dükkanın birkaç saat sonra havaya uçtuğunu, çay içtiğiniz kahvenin bir süre sonra silahlarla tarandığını duyuyordunuz. O dönem okulumu yarım bıraktım ve halen açıköğretim okuyorum. ÇÜNKÜ ŞİMDİ ASAYİŞ HUZURU VE İMKANLARI VAR. 
- Bu polisler, 12 Eylül öncesi sağcılar veya solcuların hedefi olarak şehit oldular. 
- Bu polisler, Ortaokul, Lise ve Üniversitelerde ÇOCUKLARINIZ ÖLMESİN DİYE NÖBET BEKLEDİLER. 
- Bu polisler, Üniversitelerde ailelerin binbir güçlükle üniversiteyi bitirmesi için gönderdikleri çocuklar terörist grupların kandırmalarıyla dağa çıkmasın diye mücadele verdiler. 
- Bu polisler, memurlar Güneydoğuya gitmek istemezken, devletin mecburi Şark hizmetiyle giderken, " Vatanın her karış toprağı memleketimdir " diyerek gönüllü Güneydoğuda görev yaptılar, ŞEHİT OLDULAR. 
- Bu polisler, Gezi olaylarında eylem yapanlar istedikleri zaman evine giderken, kimse, " Ne yerler, ne içerler, nasıl, nereye hacetlerini yaparlar, nerede uyurlar, telefonlarının şarjı bitince nasıl doldurup aileleriyle görüşürler,kaç gün uykusuz kaldılar? " demeden günlerce emir kulu olarak görev yaptılar. 
- Bu polisler, vatanın bekası ve bölünmez bütünlüğünü korumak için dağda teröristlerle kaç defa çatışmaya girdiler? Öldürdüler, ÖLDÜLER. 
- Bu polisler, VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, NAMUS İÇİN, HUZUR İÇİN SABAH AKŞAM GÖREV YAPTILAR. 
- Bu polisler, LİSELİ OLMANIN EN BÜYÜK OKUMUŞLUK OLDUĞU DÖNEMDE POLİS OLUP, ÜNİVERSİTELİLER OKUSUN, TERÖRİST,ÖRGÜT ÜYESİ OLMASIN, VATANINA MİLLETİNE FAYDALI BİREYLER OLSUN DİYE ÜNİVERSİTE KAPISINDA NÖBET TUTTULAR. 
- Bu polisler, eylemcisini de, Cumhurbaşkanını da, Bakanını da, futbol maçlarına gelen vatandaşları da korumak için yeri geldi 24 saat, 48 saat uykusuz görev yaptılar. 
EĞER MEMURLARA 3600 KIDEM ŞARTI OLARAK ÜNİVERSİTE MEZUNU KRİTERİ KOYARSANIZ, BU VATAN İÇİN CANLARINI HİÇE SAYAN LİSE MEZUNU POLİSLER MAĞDUR OLACAKLAR. 

EY YÜCE DEVLETİMİN İDARECİLERİ...! 
GELİN 3600 KIDEM YÜKSELTME İÇİN ÜNİVERSİTE MEZUNU ŞARTINI KOYMAYIN. 

Memur emekli olunca maaşı düşüyor. En azından 700-800 lira fazla emekli maaşı alma şansını ellerinden almayın. ONLAR, SİZ ÜNİVERSİTEYİ BİTİRİP MİLLETVEKİLİ, BAKAN, CUMHURBAŞKANI OLUN DİYE ŞEHİT OLDULAR. 
EN AZINDAN SİZİN İÇİN MÜCADELE EDİP, SİZ 4 LİRAYA MECLİSTE KEBAP YERKEN, AÇ SUSUZ GÜVENLİĞİNİZİ SAĞLAYAN POLİSLERİMİZİ DÜŞÜNÜN.
SİZ 40-50 BİN LİRA MAAŞ ALIRKEN, 5 BİN LİRA MAAŞLA KELLE KOLTUKTA YAŞAYAN POLİSLERİ DÜŞÜNÜN POLİSİME KIYMAYIN....... 

HANİ, " OXFORT VAR DI DA BİZ Mİ OKUMADIK? " SÖZÜ VAR YA... 
BU POLİSLER VATAN HİZMETİ İÇİN O DÖNEM EN YÜKSEK OKUL SAYILAN LİSE MEZUNU OLMUŞLAR.. 
GELİN BUNLARA EĞİTİM KRİTERİ İLE KIYMAYIN. 

DİPNOT; Tabi bir de halen 3600 olan örneğin amir, müdür v.b. var. Eh onlara da derece için bir güzellik yaparsınız gayrı... Neticede okumuşluk ve idareci olmuşluk emeği var....!