info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Başa ve Ünal`dan Sorumsuzluğa Jet Müdahale

Başa ve Ünal`dan Sorumsuzluğa Jet Müdahale

Yaklaşık bir yıldır, Çınaraltı sokakta bulunan Hayriye Hatun Hayratının çeşmesinin yapılmadığını, Muratlı TESKİ müdürünün bir günde 60 metre yeri kazıp boru döşediğini, üstüne parke taşı ile güvenli bir geçiş alanı oluşturduğunu, buna mukabil bu hayratın çeşmesinin bir yıldır yapılmadığını, ne kadar hizmet yapılırsa yapılsın bir bozuk çeşme yapılmadığı takdirde diğer yapılanların görünmeyeceğini, bu olumsuzluğun ön plana çıkacağını belirtmiştim.yazmıştım. 

Aynı hafta bu konuda olumlu bir gelişme yaşandı.
Beni TESKİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ARADILAR VE MEVCUT HAYRATIN NEREDE OLDUĞUNU SORDULAR. AKABİNDE BU HAYRATIN TEK BOZUK ÇEŞMESİ DEĞİL,TÜM ÇEŞMELERİNİN ALTIN RENGİ YENİ ÇEŞMELERLE DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ BİLDİRDİLER. Edindiğim bilgilere göre, köşe yazımı okuyan TESKİ müdürü Sayın Şafak Başa ve müdür yardımcısı Feyzi Ünal bizzat konuyla alakadar olmuş ve bu sorumsuzluğun kuruma zarar vermesini önlemişler. 

UMARIM GÖREVİNİ CİDDİYE ALMAYAN VE BİR YILDIR HABERLERİM VE KÖŞE YAZIMA RAĞMEN DUYARSIZ KALAN PERSONEL HAKKINDA DA İBRETLİK BİR İŞLEM YAPILIR. BİR KAÇ İHMALKAR YÜZÜNDEN BİR KURUMUN ZARAR GÖRMESİ HOŞ OLMUYOR.

BU KONUDA DUYARLI DAVRANARAK GEREKLİ TALİMATI VEREN VE ÇEŞMENİN YAPILMASINI SAĞLAYAN SAYIN ŞAFAK BAŞA VE SAYIN FEYZİ ÜNAL’I TEBRİK EDERİM. NASIL Kİ ELEŞTİRİYİ YAPIYORSAK, EN KISA ZAMANDA SÜLEYMANPAŞA’YA GİDEREK BU YAPILAN HAYRAT ÇEŞMESİNİN HABERİNİ DE YAPMAYI BİLİRİZ.

BİZE HALKIN TAKDİRİ YETER.DEMEK Kİ YAZILARIMIZA HASSASİYET GÖSTEREN DUYARLI MUHTEREMLER DE VARMIŞ.KENDİLERİNİ TEBRİK EDERİM. CEVAP BEKLİYORUM;RÜSTEM PAŞA CAMİ YANINDAKİ ŞELALE İÇİN HALA ARAYAN YOK.BEKLİYORUZ...