info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Bu Nasıl Kaymakam

Muratlı ne kaymakamlar gördü ne farklı düşünceye sahip kaymakamların uygulamalarıyla şaşırdı anlatmakla bitmez.
Müstehcen diye kahvehanelerde (Tan) ve (Bulvar) gazetelerini yasaklayan kaymakam gördük.
İşi gücü bırakıp Kaymakamlık daire müdür ve personeline soruşturma açanı da gördük.
Kaymakamlık yerine inşaat müteahhiti gibi çalışanı da gördük.
Şehir içinde hayvan beslemek yasak olduğu halde Kaymakamlık lojmanında tavuk  besleyenini de gördük.
Ama şu andaki gibi bir kaymakamı hiç görmedik.Onun kadar Muratlı halkı siyasetçisi ve sivil toplum kuruluşları çalışsaydı hadi onun kadar demeyelim yarısı kadar çalışsalardı Muratlı ikinci Çorlu olurdu.
MURATLI KAYMAKAMI MAHMUT HERSANLIOĞLU;
-Bir bakıyorsunuz Tekirdağ Kültür ve Turizm müdürlüğüne gidip Muratlı Kültür merkezinin bitirilmesi için çaba sarf ediyor.
-Bir bakıyorsunuz Karayolları Tekirdağ şube şube müdürünün yapması gerekirken yapmadığını yapıyor ve İstanbul 18. Karayolları müdürünü ziyaret edip Tekirdağ-B.Karıştıran  anayolu ve çevre yolu için yoğun çaba harcıyor.
-Bir bakıyorsunuz TREDAŞ Genel müdürlüğünü ziyaret edip Muratlı’ya yeni trafo ve  yeni elektrik hattı için  mücadele ediyor.
-Bir bakıyorsunuz Muratlı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret edip Muratlı’nın gelişmesi için destek istiyor.
-Herşey bir yana Muratlı’da bir ilki gerçekleştirip sağlık çalışanlarına emniyet güçlerine başarı belgesi veriyor ve onları motive ediyor.Bu Muratlı’da görülmüş şey değil.Çünkü Muratlı emniyeti hem ilçe hem de Türkiye çapında bağlantılı operasyonlar yaptığı halde kimse emniyet güçlerini onore etmedi.Bunu sadece Sayın Hersanlıoğlu yaptı.
Ne yaptınız sayın kaymakamım?
Biz Muratlı’ya gelip  sadece makamı dolduran çok Kaymakam gördük.Siz bu tabuları yıktınız beklentilerimizi yükselttiniz.
Muratlı için çabanızı görüyoruz ve sizi tebrik ediyoruz.İiy ki Muratlı’nın sizin gibi bir kaymakamı var.