info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Chp Tekirdağda Eriyor, Kılıçdaroğlu Seyrediyor 4

Tekirdağ

CHP Tekirdağ teşkilatı evlere şenlik. İl başkanı ve kadın kolları başkanı, Süleymanpaşa ilçe başkanı ve Süleymanpaşa kadın kolları başkanını sorgusuz sualsiz görevden alıyor, diğer ilçelerde dönen türlü oyunlara gözünü kapıyor. 

-Önce eski il başkanı Sayın Şeref Çetin’i ele alalım; Sayın başkan aman koltuk gitmesin diye her şeye sessiz kaldı. Muratlı’da dönen oyunları ilettiğimizde, “30 bin nüfuslu bir ilçe için bana geliyorsunuz. Çorlu var Çerkezköy var, Süleymanpaşa var” dedi. 
Ey başkan, küçümsediğiniz Muratlı, tüm ilçelerden fazla seçimlerde en yüksek yüzdeyi alıyor.(gerçi %75-90’larda olan Muratlı oyları sayenizde % 55’e düştü). Oh ne ala memleket; Hiçbir şeye sesini çıkarma, haksızlıklara göz yum, Büyükşehir belediye başkanlığı baş danışmanı ol. 
Bu neyin mükâfatı? Belediyeye gidip de o masayı görünce, kelimenin tam anlamıyla ağzım açık kaldı. 

-Gelelim kadın kolları başkanı Sayın Fatma Ormancı’ya; Hastayım, yaşlıyım, yorgunum deyip de koltuk sevdasından asla vazgeçmeyen insanlara şaşırıyorum. Sayın Fatma Ormancı, Muratlı’da dönen komplolara, birilerinden çekindiğinden veya koltuğundan olmamak için sessiz kaldı. 
- Ergene kadın kolları başkanını adaylıktan çekilmeye kim zorladı? 
-Marmara Ereğlisi kadın kolları başkanını devirmek için yoğun kulis yapıldı ama çok sevilen ve desteklenen biri olduğu için başarılı olunamadı. Muratlı, Ergene, Marmara Ereğlisi kadın kolları seçiminde sessiz kalıp koltuğunu korumaya çalışan Sayın Fatma Ormancı, Tekirdağ’da kadınları ikiye böldü ve partide parçalanmaya sebep oldu. 
Bu partide birilerine biat ederek mi koltuk korunuyor veya bir makama getiriliyor? 
Partiyi ayakta tutan kadınlar arasına ikilik girdi, “Birlik içinde ve Özgür Biçimde” sloganı masal oldu. 

TEŞKİLAT KAN KAYBEDİYOR, CHP KAN KAYBEDİYOR, KILIÇDAROĞLU SEYREDİYOR. 

YARIN; ÇORLU