info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ergene Belediyesi ve Promar Tekstilden Örnek Dayanışma

Ergene belediyesi başkan yardımcısı Ayça Çevikelli, Ergene ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren Promar Tekstile bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burada Fabrika müdürü Sami Yalçın ile bir araya gelen Ayça Çevikelli, kamuoyunun bilmediği önemli bir projelerinde kendilerine destek olan Promar Tekstile teşekkür etti. 

Ergene belediyesinin kurduğu folklor ekibine desteğinin yanı sıra, ERGENE BELEDİYESİNİN, ÇANAKKALE’NİN AYVACIK İLÇESİNDE MEYDANA GELEN DEPREM NEDENİYLE BAŞLATTIĞI DESTEK KAMPANYASINDA, kendilerine maddi manevi yardımda bulunan Promar Tekstile ve fabrika müdürü Sami Yalçın’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu. 

Promar Tekstil adına gösterdikleri nezaketten dolayı Ergene belediye başkan yardımcısı Ayça Çevikelli’ye teşekkür eden fabrika müdürü Sami Yalçın, “Biz Promar ailesi olarak, gerek işçilerimize gerekse sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde topluma her zaman destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. Keşke böyle bir kötü olay yaşanmasaydı. 

Can kaybı olmaması en büyük tesellimizdir. Umarız bir daha yaşanmaz. Kötü günde birbirimize destek olmak, insanlık vazifemizdir” dedi. Ergene belediye başkan yardımcısı Ayça Çevikelli, “Sadece Ergene ya da Tekirdağ değil, ülkemizin neresinde olursa olsun, yaşanan acı hepimizin acısıdır. Zor günde birlik ve dayanışma içinde olmak, bizim ülke insanımızın yapısında var. 

Bu zor günde Çanakkaleli dostlarımıza destek olan herkese, Başkanımız Rasim Yüksel ve Ergene belediyemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.