info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ey Halkım Provokasyona Dikkat Edin

Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor

Yurdumuzun her tarafı, dış düşmanların yanı sıra, iç düşmanların tehdidiyle daha büyük bir tehlike altındadır. 

Son olarak İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilen darbe girişimi neticesinde, sosyal medyada bazı kesimlerin yazdıkları kanımı donduruyor. Girişimin gecesine bazı kişiler, “Hepinizin canına okuyacağız” türünden yazılar yazarken, sabah rüzgârın seyri değişince, bazıları da, “hepinizi tek tek tespit ettik hesabını soracağız” türünde yazılar yazdılar. 

Hatta işi küfür edebiyatına götüren türünden yazışmalar da oldu. Yüce Türk devletinin olduğu bir ülkede, bir kısım kendini bilmez partisi sağ-sol ne olursa olsun kişiler, kendilerine görev addediyorlar. Allahtan devlet, resmi kurumlar ve siyasi parti liderleri duyarlı ve birleştirici açıklamalar yaptılar ki, bu kaos eyyamcılarına fırsat vermediler. 

Pazar günü de Demokrasi adına büyük bir sınav bizi bekliyor. 

ÜÇ BÜYÜK PARTİNİN LİDERLERİ, GÜZEL BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERDİLER VE EL ELE OMUZ OMUZA BARIŞ VE KARDEŞLİK İÇİN BULUŞMA KARARI ALDILAR Kİ, BU ÜLKEMİN İHTİYACI OLAN ŞEYDİ. 

Ayrıca, terör örgütüne aleni destek veren bir partiyi bu demokrasi mitingine çağırmamaları, devletin üst kademesinin uyum içinde çalışmasının göstergesidir. Sevgili okuyucular, Pazar günkü bu önemli buluşmada, içinize sızacak kalleş bölücü provokatörler olabilir. Size naçizane önerim, en ufak bölücü ve ortamı kaosa sürükleyici slogan veya fiziksel gösteride bulunanları, aranıza hapsederek güvenlik mensuplarına teslim etmenizdir. 

Ogün orada A partisi, B partisi, C partisi yok, TÜRKİYE VAR. 
Çakallar puslu havayı sever. 
Bu çakallara meydan vermeyin. 
Gününüz aydınlık, geleceğiniz huzur ve barış içinde olsun.