info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Futbolun Duayenine Çorlu 1947 de Büyük Vefasızlık

Şüphesiz ki hiç tartışmaya mahal vermeyecek bir konu varsa o da Çorlu’da gazeteciler dernek başkanı Recep Karagöz’ün futbola futbolculara ve spor adına ne varsa en çok emeği geçen kişi olduğudur.Yaz-kış yağmur-çamur demeden hasta dahi olsa sarıp sarmalanarak Tekirdağ bölgesindeki maçları takip edip habercilik adına büyük özveride bulunan bir kişidir.
Biz onu hep başarıları ve aldığı anasının ak sütü gibi hak  ödül ve başarılarıyla görmek isteriz.Bu büyük futbol emekçisine yapılan yanlış da haliyle bizi üzer.
Çorlu 1947 takımı başarılı ve gayretiyle takdir toplayan bir kulübümüzdür.Her Tekirdağ kulübünün başarısı bizi de menun eder.Fakat bu kulübün Sevgili Recep Ağabeyimize yaptığını açıkça anlamakta güçlük çektim.
Geçtiğimiz ay bu kulübümüz Recep ağabeyimize katkılarından dolayı plaket verdiğinde bize verilmiş kadar sevinmiştik.Fakat geçtiğimiz günlerde bu kulübümüz Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun da  renk kattığı bir yemek düzenlemişti.Bu gecede Recep Karagöz’ün gördüğü muamele bizleri çok derinden üzmüştür.Kendisinin anlattığına göre basın için bir yer ayrılmamış.Yer ayrılmadığı gibi oturduğu yerden de kaldırılmış.
Recep Karagöz bir basın mensubudur.Ayrıca bir basın derneğinin de başkanıdır.Yakında ben de onun derneğinin üyesi olmaktan onur duyacağım.
Recep Karagöz Çorlu takımları olmadan olabilir ama Çorlu takımları Recep ağabeyleri olmadan olmaz.Bu nedenle Çorlu 1947 kulübünün değerli yöneticilerine sesleniyorum:Saygıdeğer yönetim ekibi Recep Karagöz’e basın masası ayrılmadığı gibi oturduğu masadan kim kaldırdıysa gereğinin yapılması ve bir özür borcu olduğu kanaatindeyim.Recep ağabeyiniz sizi çok seviyor ama kırılmış.Sizin de duyarlılık göstererek gönlünü alacağınıza inanıyorum.1947 Recep Karagöz’süz Recep Karagöz 1947’siz olmaz.