info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kadir Albayrak Muratlı Eski Öğretmenevini Yıkmalıdır

Muratlı hiç kimseden çekmedi il milli eğitim müdüründen çektiği kadar.Ama en önemli hoş olmayan icraatı eski Muratlı öğretmenevinin kullanılmaması için gösterdiği anlamsız mücadeledir.
Eski Vali yardımcısı şimdiki Ak Parti Tekirdağ milletvekili Sayın Mustafa Yel ile bu yerin halkın kullanımına açılması için büyük çaba harcadık.Sayın Yel’in bu yönde desteği inkar edilemez.O dönemde Sayın Mustafa Yel İl Özel idareden sorumlu Vali yardımcısı olduğu içinkonuyu konuştuk çözüm yollarını değerlendirdik ama bu konuda yetki karmaşasından kazançlı çıkan Mustafa Yel’e karşı Halis işler olmuştur.Dönemin milletvekili Sayın Ziyaeddin Akbulut’un da telkinlerini dikkate almayan Sayın İşler anlamsız bir şekilde iktidar milletvekilini de dinlememiştir.
 
Yer mülkiyeti İl Özel idarede olmasına rağmen binayı Muratlı öğretmenleri kendi çabasıyla yapsa da milli eğitime devrettiği için Sayın Halis işler tek adam olmuştur.
Ben hala bir milli eğitim müdürünün vali yardımcısını ve milletvekilini dinlemeyerek çözümsüzlük yarattığını anlamış değilim.Bolu’ya tayini çıktığı halde neden Tekirdağ’da kalma ısrarını da anlamış değilim.
Şimdi Sayın Halis İşler’in  Muratlı eski öğretmenevi üzerinde hükmü kalmamıştır.İl Özel idaresi Büyükşehire geçtiği için yetki Sayın Kadir Albayrak’tadır.
Sayın Kadir Albayrak;Oranın yer mülkiyeti sizin.Binayı yapan hayırseverler de halen Muratlı’da yaşayan öğretmenlerdir.Sizin artık orası için yetki sıkıntınız yoktur.Her ne kadar kanuni hükmünü net bilmesem de EĞER ARSA BÜYÜKŞEHİRİNSE YA İL MİLLİ EĞİTİM KİRA BEDELİ ÖDEYECEK YA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞGALİYE SAYIP BİNAYI YIKACAK.ORASI SADECE ÖĞRETMENLERİN DEĞİL MURATLI HALKININDIR.
Eğer bir kurum müdürü vali yardımcısının da iktidar milletvekilin de sözünü dikkate almıyorsa yapılacak olan budur.
 
BU KONUYU DEFALARCA KONUŞTUĞUMUZ AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ SAYIN ZİYAEDDİN AKBULUT VE SAYIN MUSTAFA YEL’E SORABİLİRSİNİZ.