info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Kadir Başkana Biraz İnanın Birazda Sabredin

Zaman zaman ben de Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ı eleştiriyorum. Eleştirmeye de devam edeceğim (belirli kurallar çerçevesinde) Mesela bu kanalizasyon konusunda ve Fen işlerinin atık yağ konusunda “yok öyle bir şey” demesi beni şaşırttı. Nitekim Sayın Şafak Başa’nın benim iddiamın gerçekliğini teyit etmesi başkanın her zamanki gibi “tamam Muratçığım araştırırız gerekli şeyleri yaparız” kelimesini beklerken “yok öyle bir şey” demesi açıkçası beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysa kendisi sağlam bir kaynak olmadan haber yapmadığımı en iyi bilen kişidir. Fakat ben Kadir başkanın 2019 yılına kadar sözlerini yerine getireceğine ve TEKİRDAĞ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞINA KESİNLİKLE İNANIYORUM.
Bu işler sihirli değnekle yapılmıyor. Belirli bir proje çalışma ve program dâhilinde yapılıyor.
2019 YILINDA EĞER AK PARTİ SAĞLAM ADAY ÇIKARIRSA MURATLI’YI SARAY’I ÇORLU’YU. SÜLEYMANPAŞA’YI VE ÇERKEZKÖY’Ü CHP KAYBEDECEKTİR.
AMA KADİR ALBAYRAK SAYESİNDE BU KAYIP DÖNEMİNİ MİNİMUMA DÜŞÜREBİLİR. BU NEDENLE KADİR BAŞKANA KÖSTEK DEĞİL DESTEK OLUNMASI GEREKMEKTEDİR.
KADİR BAŞKANIN DA BAŞTA BÜYÜKŞEHİR OLMAK ÜZERE DİĞER BİR KURUM OLAN TESKİ VE DAHA BİRÇOK BİRİM VE İLÇE BELEDİYELERİNDE EŞ DOST AKRABA VE PARTİLİ KONTENJANIYLA KALİFİYE OLMAYAN NE KADAR ELEMAN VARSA 2016 YILINDA BU KİŞİLERİN YERİNE İŞ YAPACAK KALİTELİ PERSONELLE DEVAM ETMESİ GEREKMEKTEDİR.
BEN KADİR BAŞKANA GÜVENİYORUM. SİYASİ TORPİLLE GELENLERİ TEMİZLEYEREK 2019 YILINA KADAR MÜKEMMEL BİR BELEDİYECİLİK SERGİLEYECEĞİNDEN ŞÜPHEM YOKTUR.
AMA MALKARA BELEDİYE BAŞKANI GİBİ ÇALIŞMAYAN DİĞER BELEDİYELERİN DE ELDEN GİDECEĞİNİ UNUTMAMALARI 
GEREKMEKTEDİR.
KAZANMAK DA KAYBETMEK DE
 
 
HER ŞEY BAŞKANLARIN ELİNDEDİR.