info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlı Mugiad`dan Polislere Vefa Ziyareti

Muratlı Mugiad`dan Polislere Vefa Ziyareti

10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle, Muratlı Kalkındırma ve Girişimci işadamları derneği adına başkan Kerem Demir, Kemal Mengükan ve derneğin basın danışmanı Murat Ürtekin ile birlikte, Muratlı Hizmet gazetesi İmtiyaz sahibi ve Trakya Gazeteciler derneği başkanvekili Kamil Baştuhan adına Emre Baştuhan ile Ahmet Tunç, Türk polis teşkilatının 175 kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere Muratlı Emniyet müdürü İsa Karasu’ya ziyarette bulundular.

 Mugiad başkanı Kerem Demir, “ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Gönül isterdi ki, daha samimi ve daha geniş katılımlı bir kutlama yapalım fakat malum virüs salgını nedeniyle bu önemli günde dahi mesafeli olmak durumunda kaldık. Umarız bu zor ve sıkıntılı günler kısa sürede son bulur. 

Biz de dernek olarak, sağlıkçılarımızın, polisimizin, askerimizin, basınımızın ve sahada görev yaparak bizim güvenliğimiz ile sağlığımızı koruyan her kesimin yanıdayız. 
Polisimizin 175. Kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi. Ziyaret, günün anısına pasta ikramı ve fotoğraf çekimiyle son buldu.