info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Muratlıya Acil Kaymakam Atanmalı

Mahmut Hersanlıoğlunu Geri İstiyoruz

Eski Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu gittikten sonra, Muratlı vekil Kaymakamlardan umduğunu bulamayıp, asil Kaymakama hasret kaldı. 

Bunun neticesinde, bir otorite boşluğu oluştu. Hersanlıoğlu’nun Hatay’a geçici Vali yardımcısı gitmesinden sonra, Mahsun Çiftçi vekil Kaymakam oldu. O da yurt dışına lisans eğitimi için gidince, Muratlı’yı bir türlü sevemeyen, Muratlı halkının da sevemediği Erkan Çapar geldi ve onun da geçici görevle tayini çıktı. O tarihten beri, Muratlı vekil Kaymakamlara kaldı. Bu otorite boşluğu, Muratlı’da sıkıntı yaratıyor. Belediyede hizmet sıkıntısı var. Başta belediye binası çevresi olmak üzere, şehrin ana caddelerinde trafik ihlali had safhada. Büyükşehir olduğu için, emniyetin yetki alanı daraldı. Yasak yazan her yere araçlar park ediyor. Gece silahlar atılıyor, özellikle istasyon bölgesinde kavga edenler, kafayı çekip gündüz vakti sinkaflı küfredenler hatta sabah işe giderken yerlerde kan izleri dahi görüyoruz. Vatandaşlar şikâyet etse dahi, emniyet güçleri gelene kadar bu şahıslar kaçıp gidiyor. Eğer mobese kameraları olsa, bu sorunlar yaşanmayacak. Hem de emniyetin bu yerleri kontrolü kolaylaşacak. 

EDS İÇİN HARCANAN PARANIN BEŞTE BİRİ HARCANSA, BU KAMERALAR TAKILABİLİR. ASAYİŞ İŞİ OLDUĞU İÇİN MASRAF KARŞILANMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN. YASAK YERE PARK EDEN ARAÇLARA CEZA KESİLSE, BU BİLE ÇUVALLA PARA DEMEKTİR. AYLARDIR YAZIYORUZ, ŞEHİR MERKEZLERİNE VE KAMU BİNALARI ÇEVRESİNE MO-BE-SE SİS-TE-Mİ ŞART DİYORUZ, BİZ YAZIP BİZ OKUYORUZ. 

Bir de tören alanının oraya araç park etme durumu var.Üstelik haber amaçlı çektiğim fotoğraflarda,çok sayıda yabancı plakaya da rastlamak mümkün.Gergin durumlar yaşadığımız şu günlerde,yabancı plakalı araçlar,belediyenin “park yapılmaz” tabelasının yanına,tören alanında tam da Atatürk heykeli ve yüksek okul önüne park eden araçları görmek mümkün.Şimdi bir de servis tören alanı servis durağı oldu.Muratlı’da faaliyet gösteren bir çiftliğe servis çeken servis minibüsü,yasak yerde yolcu indirme bindirme yaptığı yetmiyormuş gibi,geceden sabaha kadar sürekli orada.Siz Tekirdağ Valiliğinin önündeki Atatürk heykelinin dibine bir servis minibüsü koyun da görün bakın ne oluyor. 

Köpekleri zaten söyleyecek bir kelime kalmadı. Muratlı’da insanlar evlerinden çıkarken bile köpeklerin saldırısına uğrar hale geldi. Çünkü hayvanlar başıboş ve açlar. Kısaca Muratlı’ya düzen getirecek bir Kaymakam şart. Biz Mahmut Hersanlıoğlu’nu geri istiyoruz.