info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Olmuyor Başkanım Olmuyor

Seçildiği günden beri Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak dur durak bilmeden büyük  bir özveriyle her gün Tekirdağ ilçe ve köy vasfını kaybetmiş mahallelerini geziyor halkın sorunlarını dinliyor.Fakat bu güne kadar yaptığı uygulama  yan-lış-tır.
Saat 18.55.Yer Çorlu’ya bağlı  Vakıflar mahallesi.Eski yapısıyla Vakıflar köyü.Mahallenin bir tane ana caddesi olup her gün yüzlerce araç bu güzergahı kullanıyor.Sayın Albayrak beraberinde belediye personel ordusunu almış bu ana cadde boyunca araç konvoyunu park ettirmiş yol trafiğe kapanmış.Fabrikaların servis saaatine denk  gelmiş.Koskoca kamyon kilitlenmiş geçemiyor.Fabrika işçi servis minibüsü geçemediği için ara sokaklara dalarak yol bulmaya çalışıyor.Bu mudur ziyaret yani?
Yanlışlar nelerdir?
-Akşamın saat yedisi millet işten fabrikadan gelmiş evinde istirahat ediyor.Ya da yeni işten gelecek evine gidecek.Kimin sorunlarını dinleyeceksiniz?
-O kadar aracı yol üzerine dizip trafiği kilitlemek uygun bir durum mu?
-Gece gelince hangi sorun ve aksaklığı göreceksiniz? Aşağısevindikli’den Yukarısevindikli yoluna kadar Tekirdağ Özel idare Müdürlüğü her yolun olması gerektiği gibi mükemmel bir yol yaptı sizin Fen işleri daire başkanınız Yukarısevindikli çıkışından Vakıflar çıkışına kadar yolu hiç görmedi mi? Eğer gündüz mesai saatinde gelseydiniz bu güzergahın yolunun perişanlığını görürdünüz.
-Yine gece geldiğiniz için E-5 karayolu kenarındaki  fabrikanın Vakıflar deresine nasıl zehir akıttığını göremediniz.Gündüz gelseydiniz bunları görürdünüz.
-Siz Vakıflar’a niçin geldiniz kimi bulup sorununu dinlediniz?
Bir de belki sizin için önemli olmayabilir ama sabahın alaca karanlığından akşamın zifiri karanlığına kadar onca insanı arkanıza takıp ilçe ilçe köy köy dolaştırmaya hakkınız yok.Herkesin bir ailesi düzeni var.Sabah mesaisine başlar akşam 17.00 de evine gitmek ister.Sabahtan akşama kadar bu kadar insanı peşinize takıp emek ve zamanlarının fazlasını harcamaya mecbur bırakmak için onların rızasını aldınız mı? Bunun vebali büyüktür.
Şimdiye kadar ne yaptınız?
-Yol mu yaptınız? 
-Kanalizasyon mu yaptınız?
-Sokaklardaki çöpleri köpekleri mi temizlediniz?
-İlçelerdeki trafik sorununu mu çözdünüz?
-Okulları mı restorasyon yaptınız?
Allah aşkına ne yaptınız?
Bol bol hizmet binası açtınız hizmet yok.
Arkanıza bir sürü daire başkanını alıp  ilçe ilçe gezdiniz açılışlar yaptınız.
Başkanım kusura bakmayın ben yağcılığı bilmem.Sosyal medyada övmem.profil resmime sizin resminizi veya büyükşehir logosunu koymam.Doğruları yazarım.
Olmuyor başkanım olmuyor.Üstte saydıklarımı yapın ben de “Sayın Albayrak  şunu yaptı bunu yaptı helal olsun.” diye takdirle yazayım.
   
SAYIN BAŞKANIM ZAMAN AKIP GİDİYOR SABIRLA BEKLİYORUZ.