info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Onurlu Gaztecilik

Bir gün Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak`ın makamında sohbet ederken, " Murat, köşe yazmak çok zordur, üstelik günlük yazmak daha da zordur. Sen bunu çok iyi başarıyorsun. Herkes yapamaz" dedi.

Sağolsun. 

Fakat günümüzde iyi olmak bir şey ifade etmiyor. Yalakalık ve birilerine şirin görünmek daha onurlu kabul ediliyor. O zaman onurlandırılıyorsunuz. Çünkü sizin iyi olduğunuzu tescilleyecek şeyi, bir takım birilerine şirin görünmeyi vazife edinen kişiler gerçekleştiriyorsa, siz ne kadar iyi olursanız olun, bunun hiç bir önemi yok. Bu insanlar,onurlandıracak kişileri etki altına alıp, sizi diskalifiye etmeyi, başkanlarını dahi etki altına alarak birilerine şirin görünmeyi başarıyorlar. 

FAKAT KIRGIN DEĞİM.
ONLARIN YAPILARI BU, NE YAPABİLİRİZ? 

Fakat bilmedikleri bir şey var, o da rahmetli Barış Manço`nun parçasıdır. "ALTIN ÇÖPE DÜŞSE DEĞERİNİ KAYBEDER Mİ, TENEKEYİ PARLATSAN ÇEYREK ALTIN EDER Mİ?"

Ben de hak edene hak ettiği payeyi vermek yerine, bazılarına şirin görünmek için yapılmış, yazılmış bir şeyi değiştirenlere sadece acırım. Çünkü o zavallı kişi veya kişiler, zayıflıklarını, mağduriyetlerini koz olarak toplumda yer edinmeye çalışırken, ben emeğimin ve yeteneğimin gücüyle dimdik ayakta durmayı her daim başarmayı bilirim. Bunun için yazılıp çizilen, değiştirilen payelerle seçmece onurlandırılmaya muhtaç değilim. Beni halk onurlandırıyor. Beni Kamu kurum idarecileri onurlandırıyor. Beni yerel yönetim temsilcileri onurlandırıyor. Beni STK`LAR onurlandırıyor .Benim bir kişinin kalem üzerinde oynayarak onurlandırmasına muhtaç değilim. 

Ben halkın hizmetkarıyım.
Asla kişilerin olmadım. 

ONURUMDAN DA ASLA TAVİZ VERMEDİM, VERMEM DE. 
BİR UTANÇ YAŞANDI BİTTİ.
AMA UTANCI YAŞAYAN KİŞİ ASLA BEN OLMADIM. 
BEN,AKŞAM OLDUĞU ZAMAN BAŞIMI İYİ ŞEYLER YAPMANIN HUZURUYLA RAHATÇA YASTIĞA KOYABİLİYORUM. 
HUZURLA UYUYAMAYANLAR DÜŞÜNSÜN. 

KÖŞE YAZARIYIM... 
SAHA MUHABİRİYİM... 
ŞAİRİM... 
YAZARIM... 
ARAŞTIRMACIYIM... 

BUNU DA HALK TESCİLLEMİŞTİR.

RÜTBEMİ HALK VERİYOR. BU DA BANA YETER.... 
ANLAYANA..!!! 

Herkes açsın kendini, artık 62 den tavşan yapma modası geçti artık 4 adet (L) den portre yapıyoruz. 
ADALETLİ OLUN. 
YAPTIĞINIZ İŞİ YAZ-BOZ TAHTASINA ÇEVİRMEYİN.