info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sanatçı Olunmaz, Sanatçı Doğulur

Bu yaşıma kadar yüzlerce sanatçıyla tanıştım,röportaj yaptım,gözlemledim,aynı sofrayı paylaştım.

Bugün bir kez daha gördüm ki,temelinde tiyatro olan kişiler,sanatçı payesini en çok hak eden kişilerdir. 

Nejat Uygur usta, Levent Kırca, İzzet Çivril, Adnan Zaman, Turgay Tanülkü ve daha birçok sanatçı ile konuşmamda ve röportajlarımda, bu kişiler asla bozulmayan insan saygısının, emeğin dönüşümünün temelini çok ifade ettiler. Mayasında tiyatro olan kişinin, hamuru da güzel oluyor. Bugün “Oflu Hoca Trakya’da” ekibi, bir kez daha tiyatroculara olan saygımı perçinledi. 

Yahu arkadaş,sizler bir anda komedi Dünyasına bomba gibi düştünüz. Replikleriniz dilimize pelesenk oldu. Hiç mi bir öğünme,hiç mi bir gururlanma olmaz?  Başta Oflu hoca Çetin Altay ve yönetmen Adem Kılıç olmak üzere,mütevazilikte hepsi tavan yapmış. Gökhan Yıkılkan esprileriyle gerçekten yıkıyor. Ececan Gümeci ve seymen Aydın, aydınlık ve güler yüzleriyle pozitif enerji saçıyorlardı.

Gülhan Tekin güler yüzüyle seyircilere ışık saçıyor, Bilal Çatalçekiç Trakya şivesiyle Çorlu’ya adapte olmuş bir vaziyette sevgi dağarcığı sunuyordu. 

SANATÇI OLUNMAZ, SANATÇI DOĞULUR SÖZÜ BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ. 
Eğer bir sanatçı kendini sevdirebiliyorsa, sanatını da sevdiriyor demektir. İyi ki sizleri tanıdım, iyi ki sizin gibi değerler hala gelenek ve göreneklerini yaşatan yeni nesil cevherlere önayak oluyor. Umarım yeni nesil sanatçılar veya kendini sanatçı sayanlar bu değerli tiyatro duayenlerinden feyz alırlar. 

OFLU HOCA EKİBİ, ÇORLU’YA, TEKİRDAĞ’A TRAKYA’YA HOŞ GELDİNİZ. 
RENK KATTINIZ. 
TEKRAR KARŞILAŞMAK KISMET OLUR İNŞALLAH. 

BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.