info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Albayrak, Sizden de Yazılı Cevap Bekliyorum

Dün yazdığımız haber ve köşe yazıları için Tekirdağ Valimiz Sayın Enver Salihoğlu’ndan yazılı cevabını talep etmiştim.Şimdi aynı talebi Tekirdağ Büyükşehir belediye  başkanı Sayın Kadir Albayrak’tan istiyoruz.
BU YAZILI TALEPLERİ NEDEN İSTİYORUZ?
Yıllardır başta yaşadığım Muratlı olmak üzere tüm Tekirdağ merkez ve ilçelerindeki kamu kurumları özel kurumlar dernekler ve daha birçok sorunları gerek haber gerekse köşe yazısı olarak dile getirdik.Sağ olsunlar gerek Valilik gerekse Büyükşehir belediye başkanı büyük hassasiyet göstererek bu sorunlara müdahalede gecikmediler ve büyük oranda çözdüler.Fakat bu hizmetler konusunda vatandaş yapılanları asla bilemedi.En son yazdığımız inşaat çukuru haberini haber merkezi olarak  dile getirmeseydik bunu Muratlı belediyesinin değil büyükşehirin yaptığını VATANDAŞ nereden bilecekti?
Ya da gündeme getirdiğimiz;
- AŞAĞISEVİNDİKLİ’DEKİ PARKIN YANINDA YAPILMASI PLANLANAN SU KUYUSUNUN HABERİMİZE İSTİNADEN KADİR BAŞKAN VE BASIN DAİRE BAŞKANI AHMET POYRAZ SAYESİNDE BUZAĞILIK MEVKİİNE TAŞINDIĞINI KİM BİLİYOR?
-AŞAĞISEVİNDİKLİ’DE SU KUYULARI BAKIMINI KADİR BAŞKANIN YAPTIRDIĞINI KİM BİLİYOR?
-EN VAHİMİ DE YEŞİLSIRT MAHALLESİ ASFALT YOL YAPIMI İÇİN DEFALARCA HABER VE KÖŞE YAZISI YAZMAMIZA İSTİNADEN BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN BASININ TELKİNLERİYLE BU YOLUN YAPILMASINA ÖNAYAK OLDUĞUNU KİM BİLİYOR? BU YOL İÇİN MURATLI’DA BİR PARTİNİN İLÇE BAŞKANININ SÖYLEMİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ BASINA YAZILI AÇIKLAMA ZARURETİNİ ÇOK İYİ İFADE EDİYOR.
SÖZ KONUSU İLÇE BAŞKANI BİR TOPLANTIDA; “BÜYÜKŞEHİR EN ÇOK OYU YEŞİLSIRT’TAN ALDIĞI İÇİN BALABANLI YOLU DAHA ÖNEMLİ OLMASINA RAĞMEN YEŞİLSIRT YOLUNU ASFALTLADI.BÜTÜN HİZMETİ EN ÇOK OY ALDIĞI YEŞİLSIRT’A YAPIYOR” Dedi.
Haklı.Çünkü Kadir başkan CHP ilçe başkanı ile karşı karşıya kaldığımız bu yolun yapımı konusunda haber ve köşe yazılarımıza istinaden yazılı cevap gönderseydi bu muhalif  ilçe başkanı Yeşilsırt yolunun yapılmasının asıl nedeninin yüksek oy nedeniyle değil haber merkezimiz ve muhtar Hürriyet Borucu’nun girişimiyle olduğunu bilirdi.
AYDINKÖY MUHTARI “BİZ CHP’LİYİZ BEN KONUŞMAM ZARAR VERMEK İSTEMEM”derken en çok oyu verene hizmet yapılsaydı Aydınköy’e yapılırdı.Yolları berbat kilit taşları var bunları döşeyecek fen işleri yok telefonları çekmiyor hizmet almıyorlar.Eğer oy verene öncelik olsaydı bu köy pardon mahalle hizmet alırdı.BURADA HATA HABER MERKEZİMİZE YAZILI CEVAP VERMEYEN BÜYÜKŞEHİR VE NEZDİNDE KADİR BAŞKANDADIR.HABER VE KÖŞE YAZILARIMIZA YAZILI CEVAP İSTİYORUZ.ALAMAZSAK (BİMER) YOLUYLA İSTEYECEĞİZ.Şu sorulara yazılı cevap istiyoruz?
-Süleymanpaşa Salı pazarının kaldırılması ve trafik sorunu ne oldu?
-Aynı mevkiideki okul önünde ve Ortacami hastane arkasındaki  araçlar için tehlike oluşturan bozuk yol ve keskin RÖGAR KAPAKLARI SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLECEK?
-Kırkkepenekli Aydınköy müsellim Küçük Kepenekli Balabanlı ve en acili Yukarısevindikli yolları ne olacak?
-Muratlı’da sorun yok deniyor.Bu konuda neye istinaden toplantı yapıldı?
- ilçelerdeki parklar  büyükşehir tekelinde.Muratlı Ecevit parkı tehlike sinyalleri veriyor.Buranın ön kısmı çay bahçesi arkası çocuk parkı olarak kullanılıp alemci yatağı olmaktan neden kurtarılmıyor?(emniyet 7/24 burayı denetlemek zorunda değil.)Ecevit parkı Rahmetli Ecevit’in ismine layık bakımda değil. 
-Muratlı’da inşaatlara süresiz işgaliyeye neden göz yumuluyor? işgaliye parası nedeniyle mi göz yumuluyor?
-KALDIRIM İŞGALLERİ NEDEN GÖRMEZLİKTEN GELİNİYOR?
-Ana cadde Büyükşehir sorumluluğunda olup buraya otomobil haricinde kamyonet beton mikseri kamyon ve benzeri araçların girişi neden engellenmiyor?
-her tarafta kamu kuralları ihlali var.Ana caddelere neden kamera takılmıyor?
-TEK-PARK ne zaman Muratlı’da başlayacak?
Bu yazdıklarımız yazılı cevaplanmadığı için Kadir başkan yapsa bile halk bunu bilmiyor.Bundan sonra yazılı açıklama haber merkezimize gelmezse (BİMER)den talep edeceğim ve köşemde yayınlayacağım.
Kadir başkanın bu konuda duyarlılık göstereceğine inanıyor sorunsuz bir Muratlı sorunsuz bir Tekirdağ için basınla gerekli  iletişimi göstereceğini umuyorum.BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.