info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Halis İşler Gitmeden Bir İyilik Yapın

Sayın Halis İşler Gitmeden Bir İyilik Yapın

Tekirdağ Milli Eğitim müdürü Sayın Halis İşler’in ilimizde görev yaptığı sürece Muratlı bir faydasını görmedi.Aksine hep zararını gördü.Öğretmenevimizi kapattı.okula yapılmayan hizmeti yazdık ilçe milli eğitim müdürü ve okul müdürlerinden savunma istedi.(aslında basına röportajı verenin okul aile başkanı olduğunu bilmesine rağmen bunu yaptı) okulları ziyarete gittiğimde her ne hikmetse üç okulda hep okul müdürlerinin müfettişleri yemeğe götürdüğüne bizzat şahit oldum.
Halk eğitim merkezine destek olmadı v.b.Artık kendisinden ilimizden ayrılmadan iyi bir şeyler yapıp Muratlı halkı tarafından iyi anılması için bazı taleplerimiz var.
Muratlı Engelliler derneği mensupları kendi yağlarıyla kavrulup kaderine terkedilmiş eski öğretmenevinde mükemmel el becerileri yapıyorlar.Artık yaz geldi.Bu öğretmenevinin engellilerin kullanımına verilip bahçesinin park olarak hizmete açılmasını sağlarsanız hem engelli vatandaşları topluma adapte etmiş olursunuz hem de halkın onlarla iç içe yaşamasını sağlama şansı yakalanmış olur.
Birde Muratlı Mesleki Teknik Lise METEM’İN hükümet konağı karşısındaki kurs binasını modernize edip hem okul ve milli eğitime gelir sağlamış olur hem de daha iyi hizmet verecek bir yapıya dönüştürürsünüz.O bina modernize edilirse darphane gibi gelir getirir.Tabii öğretmenevi yöneticileri gibi yönetilmezse.Şarköy’deki personel enflasyonu gibi olmamalı.
Muratlı halkı yapılan iyiliği de kötülüğü de her zaman anlatır.Sevgi ve saygıyla anılmak ilk ve son kez sizin desteğinizi görmek engelli kardeşlerimiz için çok önemlidir.
Mevlana Celaleddin Rumi hazretleri; “altından ağacın olsa zümrütten yaprak akıbet gözünü doyurur bir avuç toprak” demiş.bedenimiz toprak olurken yaptığımız iyilik bizim cennet nişanımızdır.Takdir takdire şayan olanlarındır.Bu iyiliği engellilere yapın hatıralarda saygıyla hatırlanın.