info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Kadir Albayrak

Vatandaş Size Ulaşamıyor, Nerede Halkın Kadir Ağbisi

Bir süredir vatandaşlardan Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Albayrak’a ulaşamadıkları yönünde şikâyet alıyorum. Hepsinin ortak kanısı, sekreterlerini geçemedikleri yönünde olmaktadır. Bu sorunu hem Sayın Tamer Dodurga ile hem de geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal egemenlik yürüyüşünde Sayın Kadir Albayrak ile paylaştım. 

Sayın başkan; Büyükşehir belediye başkanlığını sekreterler mi yönetiyor, siz mi yönetiyorsunuz? 
Evet, bir belediye başkanının ilçe ilçe, köy köy gezip sorun dinlemesi güzel bir şeydir. Fakat vatandaş, özellikle bu kişiler belirli bir dernek veya topluluğu temsil ediyorlarsa, sizi makamında bulup konuşmak isterler. Muratlı’dan, Çorlu’dan veya Çerkezköy’den gelen bir grup, sekreterlerinizi geçip size ulaşamıyorlarsa, bu sekreterleriniz vazifelerini suistimal edip, bu topluluk temsilcilerini aylarca adeta başlarından savıyorlarsa, bunun sorumlusu kimdir? 

Bildiğim kadarıyla, sizin görevlerini yapmayanlara karşı müsamahanız yokmuş. O zaman bu kişiler neden hala orada çalışmaktalar? 
4-5 dernek, platform, köy temsilcileri ve daha birçok grup size ulaşamazsa, bu yüzlerce kişinin size karşı ileride tavır almasına neden olur. Bizim işimiz, vatandaşın sesi olmak, size ulaşamayanların ulaşmasını sağlamaktır. Sonra bunları yazıyor diye basın mensuplarına cephe almak değildir. Bunları sizi gördüğümde veya telefonla bildirmek bizim işimiz değildir. Bizim işimiz yazmaktır. Biz gazeteciler dahi, sekreterleriniz veya danışmanlarınız(seçildiğinden beri baş danışmanınız Şeref Çetin’i göremedik ya neyse. 

Zaten bir tavra istinaden göreve getirilen bu kişinin il başkanlığını becerememiş olması yeterli bir nedendir. 
Size ulaşılmaz olanları da iletmeme rağmen, somut bir adım atılmaması da ayrı bir muamma ya neyse, bazı okuyucularım uzun yazmamdan sıkılıyorlarmış kısa keseyim. 

YA SEKRETERLERİNİZİ DEĞİŞTİRİN YA DA DANIŞMANLARINIZI DEĞİŞTİRİN HALKA ULAŞILMAZ OLMUŞSUNUZ. 
SİZİN YERİNİZ BELEDİYE MAKAMIDIR. BIRAKIN BİRAZ DA BAŞKAN YARDIMCILARINIZ DOLAŞSIN. 

SİZ YETERİ KADAR GEZDİNİZ. TAKDİR SİZİN.