info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Kılıçdaroğlu Genel Başkan Yardımcılarınız Sizi Ayaktamı Uyutuyor, Sizmi Bizi Ayakta Uyutuyorsunuz

Sayın Kılıçdaroğlu,ya bizleri ayakta uyutuyor ya da genel başkanları kendisini ayakta uyutuyor.

Önce Sayın Kılıçdaroğlu’na şu soruları sorayım sonra belediye başkanlarına verdiği iki maddelik talimatın açıklamasını yapayım. 

Sayın Kılıçdaroğlu; 
-Tekirdağ il başkanınız ne iş yapar? 
Siyasetten anlıyor mu?
Bir milyonluk Tekirdağ’da CHP SEÇMENİNİN ÇOĞUNLUKTA OLDUĞU YERDE,GÜNDEN GÜNE İÇ KAVGALAR VE ERİMEKTE OLAN PARTİNİN DURUMU HAKKINDA İSZİ BİLGİLENDİRDİ Mİ? 

-Tekirdağ Ramada otelde, genel başkan yardımcısı Seyit Torun ile konuşmamı engellemek için neden çaba gösterdi? ;(engeller çünkü Seyit Torun yerel yönetimlerden sorumlu olduğu için parti içi kavga ve koltuk için her şey mübahtır zihniyetiyle konuşmamı istemez. -Sayın Seyit Torun şimdi bana sürekli çalışmaları ve televizyona çıkmalarını iletirken, her özel günümü kutlarken, neden beni arayıp, “Murat kardeşim, hele Şu Tekirdağ’da dönen dolapları anlat da biz de stratejilerimizi bilelim” demiyor? 

-Genel başkan yardımcınız Okan Gaytancıoğlu,Edirne’ye her daim gidip halkın sorunlarını dinlerken,Tekirdağ’a genel başkanı gelmediği sürece gelmeyen Sayın Faik Öztrak’ı neden sürekli kontenjandan atayıp,Tekirdağ’ı cezalandırıp diğer partilileri küstürüyor? 
-Bu halk Sayın Candan Yüceer’i televizyonda kendi reklamını yapsın veya partiliyi milletvekilliğini kullanarak salondan kovsun diye seçmedi. Kol kırılır yen içinde kalır diyen siz, bütün basının önünde partiliyi salondan attıran bir vekile bu konuda ne uyarıda bulundunuz? Eğer hukuki bir sorunları varsa, zaten mahkemeye intikal etmiş bir şeyi kongrede söyleyerek özel hayatını parti içine taşıması doğru mu? 

GELELİM BELEDİYE BAŞKANLARINIZA VERDİĞİNİZ İKİ TALİMATA; 
1-KİMSEYE BAŞKA PARTİLİ OLDUĞU İÇİN, DİN, DİL, IRK AYRIMI GÖZETMEKSİZİN HİZMETTE KUSUR ETMEYECEKSİNİZ. 
2-HARCADIĞINIZ HER KURUŞUN HESABINI VERECEKSİNİZ. -Öncelikle birinciye gelelim; Hani bir şarkı var ya, “çocuklar bile biliyor, Ali Ayşe’yi seviyor” diye, her zaman söylüyorum; Tekirdağ’da Anadolulu ve Trakyalı ayrımı vardır ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi,göç alanla yerli halk eşit tutulmuyor.Daha yeni yaşadığım bir olayı söyleyeyim;Tekirdağ Murat Hüdavendigar ilkokulu öğrencileri çamur deryasında okula gidiyordu.Bu bölgede Bayburtlular ve Erzurumlular derneği var.Bu bölge halkı,Anadolu’dan göç etmiş bir halktır.Süleymanpaşa belediyesi yıllardır bu öğrencileri çamura mahkum etmişti.Veliler, “biz Ak Parti’ye oy verdiğimiz için okul yolunu yapmıyorlar” dedi.Süleymanpaşa belediye başkanı Eşkinat yapmadı ama,ben Büyükşehir genel sekreter yardımcısı Sayın Zeki Gürcün ile konuştuktan sonra,bir gecede okul yolu asfalt oldu.Kendilerine o minik yavrular adına teşekkür ederim.Demek ki ayrımcılık var. -Parti içinde de Aleviler refize ediliyor, Alevi kökenli milletvekili, “o sizin sorununuz” diyerek kendisini seçenlerin refize olmasına gözlerini kapıyor. Bu mu eşitlik? 

-Gelelim her kuruşun hesabını vermeye; bu konuda hesap veremeyen Süleymanpaşa belediye başkanı Ekrem Eşkinat, tekrar seçilmek için şov yapıyor. Kendi oluşturduğu bir hizmet projesi ile devletten vergi kaçırıyor. Gelsin yetkililer görüntü ve videoları verelim.(zaten haber de yapmıştım) -Tekpark’ın usulsüz otopark ve orantısız yolcu taşıma ücreti hizmetinin hesabını hala alamadık. 

-Sayın Kılıçdaroğlu her konuşmasında, bir liralık suda 10 lira ödediğimizi söylüyor.SAYIN KILIÇDAROĞLU,SİZİN TESKİ FATURALARINIZDA,HEMMURATLI BELEDİYESİ HEM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADINA KATI ATIK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİZSİ OLARAK ÇİFT DİKİŞ PARA ALAN SİZİN TEK KURUMUNUZ.İKİ TAHSİLATI TEK KURUM,TESKİ YAPIYOR. 1 LİRALIK SUYA 10 LİRA ALAN SİZİN BÜYÜKŞEHİRİNİZDİR.TÜM MURATLI ÇÖPÜNÜ MURATLI BELEDİYESİ ALIYOR,İKİ CADDEYE BÜYÜKŞEHİRDEN BİR SÜRÜ İŞÇİ ALINMIŞ,ÇAY OCAKLARINDA KEYİF ÇATIYORLAR,PARALARINI BİZ KATLAMALI ÖDÜYORUZ. 

ŞİMDİ KILIÇDAROĞLU’NA SORUYORUM; 
SİZ Mİ BİZİ AYAKTA UYUTUYORSUNUZ YOKSA GENMEL BAŞKANLARINIZ, MİLLETVEKİLLERİNİZ VE BELEEDİYE BAŞKANLARINIZ MI SİZİ AYAKTA UYUTUYOR? 
Yapılan yatırımlar elbette güzel ve bu konuda takdir ettiğim ve iki-üç büyükşehiri bir anda yönetme başarısı gösterecek Ulaş Yurdakul gibi belediye başkanlarına sözümüz yok ama, 
SİZ TEKİRDAĞ’I YAVAŞ YAVAŞ BU ZİHNİYETLE KAYBETMEYE MAH-KUM-SU-NUZ 
BU NEDENLE, SİZİN DE TEKİRDAĞ’DA HİZMET YERİNE PARTİ İÇİ GRUPLAŞMA VE KAVGAYA NEDEN OLANLARI UZAKLAŞTIRMAZSANIZ, 
HALK SİZİ UZAKLAŞTIRIR. 

Bir sözüm de Sayın Faik Öztrak’a;Tekirdağ basını her daim sizi eleştiriyor.Bunun nedeni de,parti içi gruplaşma yaptığınız konusundadır.Bu konuda benim bilgim yok.Fakat birçok partiliden hep aynı şeyi duyuyorum.Benim tek eleştirim,Tekirdağ’a sahip çıkmadığınız konusundadır ve sizinle Tekirdağ’ı masaya yatırmak için röportaj yapma önerisini sundum ama hep sustunuz.Bu konuda soğukkanlılığınız ve olgunluğunuz için tebrik ederim. 

FAKAT ARTIK GELİN KAMERAMIZA KONUŞUN Kİ, HALK VE PARTİLİLERİNİZ GERÇEĞİ BİLSİN. 
GERÇEKTEN PARTİ İÇİ GRUPLAŞMA YAPIYOR MUSUNUZ? 
BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK.