info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Kılıçdaroğlu, Yalnıştan Dön

Kontenjan adayı Faik Öztrak yerine Halim Orta Olmalı

Seçildiği günden bu yana Tekirdağ'a hiç bir faydası olmayan aksine faydası yerine zararı dokunan önemli bir organizasyon veya eğlence olmadığı takdirde Tekirdağ'a gelmeyen Faik Öztrak’ın yerine Halim Orta’nın neden kontenjan adayı gösterilmediğini anlamış değilim.
“Halim Orta ne yaptı?” diyenlere gelince bugün Türkiye'nin en popüler NKÜ üniversitesinin kurucusu eğitim ve tarım konularında tüm zaman ve enerjisini Tekirdağ için halk için vatan için harcayan bu değerli insana bence Kılıçdaroğlu haksızlık ediyor.
NEDEN HALİM ORTA?
Parti olarak  tercihi beni ilgilendirmez.Profesörlüğü de ilgilendirmez.Ama tarım su kaynakları ve doğa adına sahip çıkılacak ne varsa elinden geleni yapan ve Tekirdağ için sadece sözde değil hizmet adamıdır Halim Orta.
Dürüsttür saygılıdır iyi bir dinleyicidir.Tek ideolojisi vardır hizmet hizmet hizmet.
En çok eleştirdiğim TESKİ’DE her eleştirimizi dikkate alarak kuyulardaki siyanür krom bor  oranlarını tespit edip riskleri yok eden kişidir Halim Orta.
Din dil ırk mezhep memleket ayırmadan aynı samimiyetle kucaklayan toplum adamıdır Halim Orta.
Mecliste Sayın Orta gibi 20-30 milletvekili ülkeye altın çağını yaşatır.
Şimdi şunu Sayın Kılıçdaroğlu’na soruyorum;
Siyasi düşüncesi ne olursa olsun herkesin saygı duyduğu Halim Orta yerine partilinin istemediği halkın istemediği basının bile istemediği Faik Öztrak’ı Kontenjandan atamanızın nedeni nedir?
Bu soruyu size inanın Tekirdağ CHP teşkilatı ilk kongrede sandıkta soracaktır.Emin olabilirsiniz.