info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Seçim Bitti, Soruşturma Zamanı - 1

Zabıta Daire Başkanlığı

Yerel seçimler biteli yaklaşık üç ay oldu.
Tekirdağ`ın Kadir abisi tekrar Büyükşehir belediye başkanı oldu. Bu değerli büyüğümüzü över, doğruları yazmazsanız, baş tacı olursunuz. Ama işine gelmeyeni yazarsanız, bu gazetecinin karşısındaki kişi, Kadir ağabeyimizin bir numaralı kare ası olur. 

İşte bu bağlamda bazı daire başkanları, Kadir ağabeyini eleştiren gazetecilerin karşısındaysa, bir anda kıymetli müdür oluyorlar. Bunlardan biri olan, beni bazı kooperatif başkanlarına ulaşım daire başkanıyken hedef göstermeye çalışan ama başaramayan Sayın Hasan Bayram hakkında birkaç soru sorayım. 

Bakalım Tekirdağ`ın Kadir abisi bunlara cevap verecek mi? 
1-Sayın Hasan Bayram, Ulaşım daire başkanıyken, dairesinde çalışan taşeron işçilerin SGK girişini yaptırmadığı için belediyeye SGK TARAFINDAN 1 MİLYON LİRA CEZA KESİLMESİNE SEBEP OLARAK KAMU ZARARI VERDİ Mİ? 
2-Böyle büyük bir mebla kamu zararına sebep olan kişiyi, Kadir Albayrak görevden almak yerine, adeta ödüllendirir gibi, Ulaşım Daire başkanlığından alıp, en önemli daire başkanlıklarından biri olan Zabıta daire başkanlığına neden getirdi? 
3-Bu borcu, Zabıta daire başkanlığını mükemmel işleyen bir düzende oluşturan Zabıta daire başkanı olan Erdin Eral`ı Zabıtadan alıp Ulaşım daireye aldıktan sonra Zabıta daire başkanı Erdin Eral`a ödeme talimatı verip olumsuz yanıt aldı mı? 
4-Bu SGK borcunu, daire başkanını görevden almak yerine,paranın çok döndüğü zabıtanın başına getirdiği Hasan Bayram`a taksitlendirdiği doğru mu? 
5-Hasan Bayram Ulaşım daire başkanıyken, eski müdürleri taşıma firmaları ve kooperatifleriyle barbaros sırtlarında kuzu çevirme yapıp sabahlara kadar içtiler mi? 
6-Bu müdürler, TETUS`A geçme sürecinde, herkesin aynı firmadan araç almasını sağlamak için, ilgili jest, K....N firmasının ürettiği araçların birebir tanımlamasını, özelliklerini yazarak, herkesin aynı firmadan araç almasını sağladı mı? 
7-Personelleri daha tanımadan, araştırmadan alkol ve madde bağımlısı olan bir zabıtayı hatır gönül için, siyaset için komiser yaptı mı? (komiser yaptığı kişi, alkol ve madde bağımlılığından tedavi görüyor mu?) (hastane kayıtları mevcut)
8-Zabıta müdürü, Y. sahte rakı yapıp, bu rakıyı yanında çalıştığı personel ile kalamar ve karides takası yapıyor mu? (sosyal medyada bu müdürün karides paylaşımını görebilirsiniz) 
9-Bu zabıta müdürü akşam geç saate kadar alkol alıp işe öğle saatlerinde geliyor mu? 
10-Bu değerli zabıta daire başkanın,daha önce zabıta daire başkanıyken, adeta bir makine dişlisi gibi,mükemmel bir sistem kurup, zabıtayı Tekirdağ halkının gözdesi haline getiren Erdin Eral`a karşı bir antipatisi olup, Her yapılan hizmette bir çarkın dişlisi gibi işlediğinden,zabıtaya, (özellikle trafik zabıtaya, Muratlı`da çok şahit oluyoruz) " bırakın bir şey yapmayın. Ne yaparsak Erdin Başkana yarıyor. Bırakın bir iş yapmayın" dedi mi? 
11-BU NEDENLE Mİ, ZABITA TELEFONLA YAPILAN HİÇ BİR İHBARA VE ŞİKAYETE GİTMİYOR? 
GİTTİĞİNDE DE ŞİKAYETÇİNİN İSMİNİ SUÇ OLMASINA RAĞMEN VERİYOR? 
12-Kastamonu derneğinin sahilde yaptığı etkinlikte elektrikleri kestiğinizde,o kadar gazetecinin karşısında bunu kendisi veya şikayetle değil, sizin kestirdiğinizi söyleyen Hasan Bayram, Nijat Ayvaz, Osman Güneykaya, Salih Canikli ve Hakkı Denkleştirici`nin bulunduğu masada, tam seçim adaylıkları açıklandığı zamanda, bu gazetecilere, benden büyükşehir belediye başkanı olur mu, destekler misiniz? derken, bu konuda veliaht mı hazırlıyorsunuz?

EN ÖNEMLİSİ, HASAN BAYRAM BİR KAMU KURUMU OLAN BELEDİYENİN ULAŞIM DAİRESİNDE BAŞKANKEN,BİR MİLYON (ESKİ PARA BİR TRİLYON, 800 BİN DİYEN DE VAR) LİRA CEZA KESİLMESİNE NEDEN OLUP, DAHA İYİ BİR BAŞKANLIĞA NASIL ATANIYOR? 
BU SORULARIN CEVAPLARINI KADİR AĞABEY AÇIKLAYACAK MI? 
BENDE BİLGİ VE RESİMLER VAR.UMARIZ KADİR AĞABEY GAZETECİYE KİN TUTMAYI BIRAKIP, ŞEFFAF,DÜRÜST BELEDİYECİLİK İÇİN ADIM ATAR,GÖREVİNİ YAPMAYANA "GÜLE GÜLE" DEMEYİ BİLİR. 
BEKLİYORUZ..... 

SONRAKİ YAZIM;TARIMSAL DAİRE BAŞKANLIĞI