info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Seçimin Ardında - 4 (Ak Parti)

Aslına bakarsanız,ben seçilen milletvekillerinden sonra, Sayın Mustafa Şentop`un da Sayın Faik Öztrak gibi, sadece Tekirdağ milletvekili olacağını,Tekirdağ`ı umursamayacağını düşünüyordum.

Beni açıkçası çok şaşırttı. Bir girdi, pir girdi. Herkesi ziyaret ediyor, sert demeçler veriyor, açıkça Tekirdağ milletvekili olduğunu hissettiriyor. Çiğdem Koncagül`den de aynı Tekirdağ ilgisini bekliyoruz. Fakat açıkça ifade etmek gerekirse, Çiğdem hanım kadın kolları MKYK üyesi olunca, aynı Ayşe hanım gibi Tekirdağ`dan kopacak,Tekirdağ sorunlarıyla ilgilenmeyecek gibi geliyor.

Mustafa Yel bildiğiniz gibi, seçimde tek eski vekillerden Mustafa Yel`in kalacağını söylemiştim, nitekim öyle oldu. Hiç ummadığınız halde halkın içinde, halkla iç içe bulunuyor. Yalnız AK PARTİYİ ŞİMDİ BÜYÜK BİR SINAV BEKLİYOR. 

SORUYORUM; KAMU İDARECİLERİNDE REVİZYONA GİDİP, HALKIN, PARTİLİNİN VE BASININ TAKDİRİNİ KAZANMIŞ YEREL ADAY MI ÇIKARACAKSINIZ, YOKSA YİNE TEPEDEN ATAMA ADAYLA HÜSRANA MI UĞRAYACAKSINIZ? 
KAMU KURUMLARINDA HANTAL VE UZUN SÜREDİR GÖREV YAPAN, GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANAN İDARECİLERLE Mİ DEVAM EDECEKSİNİZ, YOKSA YENİ VE GENÇ İDARECİ JENERASYONUNA MI GİDECEKSİNİZ. 
AK PARTİNİN TEK HANDİKABI BUDUR. 

Sayın Şentop`a; defalarca yazdım, anlattım. Başta İl Tarım Müdürlüğü ve dernekler müdürlüğünde büyük bir görevi kötüye kullanma var dedim, kimse dinlemedi. Bunları kamu idarecileri ile ilgili köşe yazısı dizimde belirteceğim. Bunları koruyanları ve görevini yapmayanları, eğer Sayın Vali ve Sayın vekiller yapmıyorsa, Sayın Yiğit Bulut var, Sayın Recep Tayyip Erdoğan var, onlara ileteceğim.

Tekirdağ`da bir çok kamu idarecisinin değişmesi kaçınılmaz. Bu ikisi dışında da çok idareci var. Başarı istiyorsanız, Tekirdağ`da yerel yönetimlerde kazanmak istiyorsanız, halk ile sizleri karşı karşıya getiren, milletvekillerini, hükümeti kötü bellemeye neden olacak idarecilerin değişmesi şarttır. Bunları her türlü belge ve haberle gözler önüne serecek becerimiz var. 

HALK, "KİMİ KİME ŞİKAYET EDECEĞİZ" KONUMUNDA OLUP HEM ÇARESİZ HEM DE UMUTSUZ.BİZLER BİLE BAZEN HEDEF OLABİLİYORUZ.
KORKU İDARECİLİĞİNİ YOK EDEMEZSENİZ, YEREL SEÇİMDE HÜSRANA UĞRARSINIZ. ŞENTOP`UN GÜCÜNÜ VE ADALETİNİ BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.
ZAMAN TARİHİN HER ZAMAN ŞAHİDİDİR.