info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Seçimin Ardında - 5 (Chp)

CHP de beklenen ve tahminim bir yanılmayla tuttu.

Tekirdağ,Tekirdağ milletvekili olmayı beceremeyen Sayın Candan Yüceer`den kurtulacaktı ama, Nagehan Alçı`nın gazetecilikteki hayal kırıklığı sayesinde Muharrem İnce adeta şov yaptı ve milletvekilliği hayal olan Sayın Candan Yüceer, İNCE bir rüzgarla paçayı kurtardı. Tekirdağ erken seçim olmazsa bir 5 yıl daha Yüceer`e katlanmak zorunda kalacak görünüyor. 

Faik Öztrak`ı bir konuda sever, sayarım.Efendiliğini her daim hissettirmiştir. Hiç bir zaman ağzından kötü bir söz veya eleştiri çıkmamıştır. Ama gerek basın gerekse partililer kongre haricinde sesini duymak, seçimden seçime değil, sürekli görüp,Tekirdağ sorunlarını paylaşmak istiyor.Bizim çağrımıza da sessiz kalmaktadır. Tekirdağ CHP kanadında bir Tekirdağ`ın sesini Emre Köprülü`yü kaybetti ama İlhami Özcan Aygün`ü kazandı.

Aygün gerçekten Tekirdağ`ın birçok dile getirilmeyen sorununda meclisteki ses oldu. Ayrıca, seçilmeden neyse, seçimden sonra halkın, Tekirdağ`ın çocuğu olduğunu gösterdi. Herkes Öztrak torpillisi derken, o gerçek bir Tekirdağ milletvekili oldu. Üstelik, ağbi, abla, kardeş, amca, teyze sıfatlarını yitirmeden halkın vekili oldu. Umarım zamanla DEĞİŞMEZ. 

Gelelim genel merkez bazına; Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce`den ve Tekirdağ`daki destekçilerinden kurtulmak için ince bir hesap yaptı. Ama evdek,i hesap çarşıya uymadı. Kılıçdaroğlu, "Ben Muharrem İnce`yi aday gösteririm. Cumhurbaşkanı olursa da koltuğumu sağlama alırım, kaybederse de artık inzivaya çekilir koltuğum sağlama alınmış olur" dedi ama Dimyat`a pirince gideyim derken evdeki bulgurdan olacak. 

Muharrem İnce`nin parti yüzdesinden fazla oy alması, Kılıçdaroğlu`nun sonunu hazırlayacak. Düşünün, Muharrem İnce, CHP`DEN fazla oy aldı. Ayrıca Kılıçdaroğlu korkaklık yaparak kendi sonunu hazırlıyor. Önceki seçimde İnce`nin oyunu mükerrer diyerek ve ondan tarafa saydırarak yalancı şov yaptı ama, son durumda olağanüstü kongreden kaçarak,Tekirdağ`a gelip delege oylarını garanti altına almaya çalışarak sonunu hazırlamaktadır. 

KORKMUŞTUR. "HODRİ MEYDAN,İMZAYA GEREK YOK HAYDİ KONGREYE" DEMEK YERİNE, İMZA TOPLANMASIN,SAYILMASIN TELAŞINA DÜŞMÜŞTÜR. 
SAYIN KILIÇDAROĞLU, KENDİSİNE YAKINLARI KORURKEN, İNCE DESTEKÇİSİ EMRE KÖPRÜLÜ`YÜ, ÜNAL BAYSAN`I EN ÖNEMLİSİ TRAKYA`NIN MEDARI İFTİHARI LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANI EMİN HALEBAK`I HARCAMAYA ÇALIŞARAK KENDİ KUYUSUNU KAZMIŞTIR.

MEHMET SİYAM KESİMOĞLU GİBİ BİR DEĞER ONUN KARŞISINDAYSA, İŞİ TRAKYA`DA BİTMİŞTİR. 

Bakalım, CHP Trakya`da tekrar şahlanacak mı, Kılıçdaroğlu sayesinde bitecek mi? 
Her partiye her kesime destek verip, bir MHP ile bir tam zıt parti HDP ile kol kola olan Kılıçdaroğlu ile CHP ne olacak? 
Belediyeler berbat.3-4 belediye dışında geri kalan belediyeleri kaybedecek gibi görünüyor. 

BAKALIM RÜZGAR NASIL ESECEK? 
KASIRGA MI SAM YELİ Mİ?