info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Seçimin Ardında - 6 (İyi Parti)

Açıkçası ben Akşener`den çok şey bekliyordum.

DAĞ FARE DOĞURDU 
Bunun birinci sebebi, aşırı güven beklentileri yükseltti. İkinci seçimi ise, milletvekili adayı seçiminden kaynaklandı. Siz birinci sıraya hep eski MHP`lileri koyarsanız, kaybetmeniz kaçınılmazdır. 
Seçtiğiniz birinci sıra milletvekili MHP`Lİ de olsa, daha tutulan bir aday ile başarı yakalanırdı. Kendisi alkol kullandığı halde, sırf şov olsun diye Valiliğin Ramada oteldeki Cumhuriyet resepsiyonunu alkol içiliyor diye terk eden, MHP`LİLERİ BİR ARADA TUTMAYI BAŞARAMAYAN KİŞİ, NASIL İYİ PARTİ`Yİ ZİRVEYE TAŞIMA VİZYONUNA SAHİP OLABİLİR. 

Oysa Profesör Doktor Tamer Dodurga`yı birinci sıraya koysaydı, hem sosyal demokrat hem milliyetçi bu aydın kişi, İYİ Parti`ye ikinci milletvekilini kazandırabilirdi. Her kesimden de oy alırdı. Eğer Tamer Dodurga`yı Büyükşehir adayı gösterirse, kazanacağından eminim. Ama Sayın Akşener, Muharrem İnce`nin gölgesinde kalmıştır ve olağanüstü kongre şovu başarılı olmayacaktır. İYİ PARTİ`Yİ ÜMİT ÖZDAĞ DAHA İLERİYE TAŞIYABİLİR. AKŞENER KAYBETMİŞTİR VE KAN DEĞİŞİKLİĞİ ŞARTTTIR. 

EĞER KREDİ VE KREDİ KARTI AFFI YAPACAĞINI SÖYLEDİĞİ İLİN % 80`İ KREDİ VE KREDİ KARTI BORÇLUSU OLDUĞU HALDE AYNI ORANDA AK PARTİ`YE OY VERMİŞSE, DEMEK Kİ BAŞARILI OLAMAMIŞTIR.KAN DEĞİŞİKLİĞİ ŞARTTIR.