info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sorumluları Tek Tek Yazacağım

Bana “Murat sen bu yollara neden taktın bu kadar?” diye soruyorlar.Ben yollara takmadım bu yollarda meydana gelen kazalara bu yollarda kaybedilen canlara taktım. Bu işin peşini de bırakmayacağım. Benim bu işten ne kazancım ne de çıkarım vardır.
 
Benim mücadelem insanlar üç otuz paraya aldıkları araçların  yoldan çıkmasıyla veya çarpışmasıyla paramparça olmasına yolların bozuk olmasıyla yaralanan insanların veya kaybedilen canların artmaması için taktım ve takmaya devam edeceğim.
 
Ben Muratlı’da yaşıyorum ve Muratlı’ya bağlı köy vasfını yitirmiş mahallelerin yollarının yapılması için mücadelem sürecek.
 
Benim mücadelem daha kış bastırmadan bana verilen sözün yerine getirilmemesidir.Benim mücadelem Yeşilsırt mahallesi muhtarıyla ziyaretine gittiğimizde çift şeritli sıcak asfalt yapacağını söyleyen destek gelmese bile kendi yetki ve imkanlarıyla bu yolu yapacağını söyleyen Fen işleri daire başkanlığının konuşmamızdan altı ay geçmesine rağmen bir kilometrelik yolu yapmaması veya yapamamasıdır.
 
Benim mücadelem yıllar önce Jandarma trafik denetleme ekiplerinin  günde 2050 araç geçtiğini tespit ettiği Aşağısevindikli-Yukarısevindikli-Vakıflar yolunun Yukarısevindikli-Vakıflar  kısmında şoförlerin çukurlarla köşe kapmaca oynadığı için şarampole uçma riski taşıdığı birçok aracın kaza geçirdiği  berbat yolun yapılmasına duyarsız kalınmasıdır.
 
Benim mücadelem Sözde yapılan Kırkkepenekli yolunun yine delik deşik olması sebebiyle vatandaşın mağduriyetinin giderilmesidir.
 
Benim mücadelem bir sürü etkinlik düzenlemeye para varken yol yapımında kaynak malzeme bütçe araç olmadığı mazeretine sığınılmasıdır.
 
Benim mücadelem bu kadar  yazdığım halde net bir açıklama yapılmamasıdır.
 
Benim mücadelem başka ilçelere hizmet gönderilirken Muratlı’nın umursanmamasıdır. (bana kanalizasyon açılışı demeyin.Onun da hatalarını yazmak zorunda kalmayayım)
 
Burada yazıyorum;En çok can ve mal kaybına neden olacak yukarısevindikli-Vakıflar yolu Yeşilsırt  yolu ve Çorlu’ya bağlantısı olan Kırkkepenekli yolu AYNI AŞAĞISEVİNDİKLİ-YUKARISEVİNDİKLİ GİBİ YAPILMAZSA BU YOLLARDA CAN KAYBI OLURSA SORUMLULARI TEK TEK YAZACAĞIM DİYE BAŞLIK ATACAĞIM.
 
BANA “YAZMA” DİYENLER VAR BENİM YAZILARIMDAN BAŞKALARINA ZARAR VERMEK İSTEYENLER VAR.ONLARA SESLENİYORUM;
 
BENİM BU İŞTEN ÇIKARIM YOK.BENİM KOLTUK KOLLAMA HUYUM YOK.BENİM TEK DERDİM HALKIN SORUNLARINI İLGİLİ MAKAMA İLETMEKTİR.YILMADIM YILMAYACAĞIM VAZ GEÇMEYECEĞİM.
 
TEK AMACIM HALKIMIZIN SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ VE DAHA UYGUN ŞARTLARDA YAŞAMASIDIR.EĞER BEN BU İŞİ BECEREMİYORSAM CEKETİ ALIP GİTMEYİ BİLİRİM.AMA GÖREVİNİ YAPMAYANIN DA AYNI ŞEYİ YAPMASINI BEKLERİM.
TAKDİR HALKIMINDIR.
 
GÜVENLİ YAŞAMAK MI (ÖLÜM MÜ?)
 
TERCİH SİZİN.