info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

STK ve Siyasilere Sesleniyorum

Gazeteler Hayır Kurumu Değildir

Seçim yaklaşıyor.Kazanma şansı olan milletvekilleri bir çalışma içine girer mi? Ben iki tanesinin kesinlikle böyle bir çabaya gireceğini düşünmüyorum.Hele bir tanesi var ki Ankara’yı bırakıp Tekirdağ’a bile geleceğini hiç zannetmiyorum.Diğerleri de gerek parti bağlantısını gerekse samimiyetini kullanarak işi beleşe getirmeye çalışacaktır.Benim asıl tepki gösterdiklerim milletvekili olup Ankara’ya gidince kendilerinin milletvekili olmasında en önemli etken olan gazeteleri unutuyorlar.Halen milletvekili olan bir tanesi üç yıl abonelik parasını ödemedi bedava gazeteyi aldı ve “arkadaş gazetelerin geliyor bunun ücreti ne kadar?” demedi.Özel günlerde konuşmasını gönderdi “bu bir ilan değil mesajdır” diye danışmanı pişkince bir açıklama yazdı.Arkadaş bu gazeteler suyla havayla çalışmıyor.Bir gazetenin imtiyaz sahibine aylık maliyeti MİNİMUM 20 BİN LİRADIR.Siz gazeteyi okuyacaksınız ilanı “mesaj” diye yutturmaya çalışacaksınız reklamınızı yapacaksınız 23 bin lirayı alıp sizi oraya taşıyan medyayı unutacaksınız.Oh be ne ala memleket.
Bir sözüm de Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) dernekler platformlar v.b. canınız istediği zaman “mesaj” adı altında ilan yerine bedava reklamınızı yapacaksınız.MESAJ GAZETEYLE OLMAZ.MESAJINIZI TELEFONLA GÖNDERİN İLANINIZI GAZETEYLE VERİN.
-GAZETELER HAYIR KURUMU DEĞİLDİR.
-GAZETELER ENAYİ DEĞİLDİR.
-GAZETELER MESAJLA İLANI AYIRACAK KADAR ZEKAYA SAHİP İNSANLARLA DOLUDUR.
-GAZETELER OLMAZSA SİZLERİN BİR HÜKMÜ YOKTUR.
-GAZETELER OLMAZSA SİZİN NE YAPTIĞINIZI NE İŞE YARADIĞINIZI BİR AVUÇ İNSANA ANLATMANIZLA BİR YERE VARAMAYACAĞINIZI SİZ DE BİLİYORSUNUZ AMA BİZİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ.
-KİM OLDUĞUNUZU SİZİ BAĞLI OLDUĞUNUZ PARTİ VE DERNEKLERİ ZİRVEYE TAŞIYAN GAZETELERİ ASLA UNUTMAYIN.
-UNUTMAYIN Kİ GÜNÜ GELDİĞİNDE YÜZÜMÜZE BAKABİLESİNİZ.
 -TAKDİR SİZİN.
NE OLDUM DEME NE OLACAĞIM DE.HERKES EDERİ KADAR DEĞERLİDİR.