info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ Fen İşleri Nasıl Başarılı Olur

31 Mart sonrası Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Albayrak’ın vaatleri doğrultusunda biz de vaatleri çok bekledik.Fen işleri daire başkanı Sayın Oktay Çolpan’dan bu vaatler doğrultusunda da çok şey bekliyorduk ama bizleri hayal kırıklığına uğrattı.
Muratlı-Yeşilsırt  mahalle muhtarı Hürriyet Borucu ile Sayın Çolpan’ın makamına gidip Yeşilsırt’ın ana yolunu yapılması yönünde gündeme getirdiğimizde “bu daire başkanı çok prensipli kişi.Masasını bize gösterdiğine göre bu masa düzeniyle çalışır ve dediği gibi düzenli ve prensipli program uygularsa mahalle olmuş köylerimizin yolu pırıl pırıl olur” dedik.Oysa bize gösterdiği masa sadece göstermelikmiş.
Yaptığınız çalışmalar taraflı ve ayrımcılık ifade eden bir görüntü oluşturuyor.Sayın Albayrak’ın  bana ve Muratlı ile köylerinin halkına vaatlerinin karşılığını veremediniz.Araya meclis üyeleri muhtarlar emretme cüretini gösteren ilçe başkanları ve meslektaşlarımı soktunuz.Çünkü ilk görüştüğümüzdeki söylediklerinizin arkasında durmadığınız için beni arayıp “Murat kardeşim o öyle değil.böyle şu şekilde yapamadık sebebi budur”deme cesaretini gösteremediniz.Basın mensubu olarak haber kaynağımı açıklamak zorunda değilim.Şifaen arayıp söyleyebilirdiniz.
Başkan Albayrak “Karayolları standardında asfalt yapacağız” dedi Yeşilsırt yolu tam bir beceriksizlik örneği oldu.Bu mu sizin standart anlayışınız?
Bu yazıyı sabahın köründe Nevşehirden döndüğümde yazıyorum ve gördüğüm asfalt size daha çok tepki göstermeme neden oldu.ULAŞ ÇAMLIĞI PİKNİK ALANI 4X4 LÜK BİR ASFALT ÇALIŞMASI OLMUŞ.YAPANLARIN ELİNE SAĞLIK.
SAYIN ÇOLPAN BANA ŞUNUN CEVABINI VERİN;(CESUR BİRİYSENİZ YAZILI OLARAK VERİRSİNİZ VE SİZİN SAMİMİYETİNİZE İNANIRIM.BANA SAKIN ALBAYRAK KONUŞMAMA İZİN VERMEZ MASALINI ANLATMAYIN.)
-YEŞİLSIRT YOLU İLE ULAŞ ÇAMLIK YOLUNU KIYASLADIĞIMIZDA SİZ AYRIMCILIK MI YAPIYORSUNUZ? YOK YAPMIYORSANIZ SİZİ BUNA ZORLAYAN MI VAR?
SİZ KİME HİZMET EDİYORSUNUZ? HALKA MI SİYASİ GÜCÜ OLANLARA MI?
SAYIN ALBAYRAK;BELEDİYEDE BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BİR OTORİTE Mİ VAR?
BİZE GELEN BİLGİLERE GÖRE DAİRE BAŞKANLARINA BASINA AÇIKLAMAYI YASAKLAMIŞSINIZ.DOĞRU MU?
BÜYÜKŞEHİRDE TEK ADAMLIK MI VAR?
Basında daire başkanlıkları hakkında birçok iddia var.Eğer bu sadece sizin dilinizden yapılırsa ben buna “demokrasiye darbe” derim ve siyasi ideolojinize ters düşer.
Bırakın her koyun kendi bacağından asılsın ve kurban da kahraman da sadece siz olmayın.
Neyse gelelim Fen işlerinin nasıl başarılı olacağına;Daha önce de yazdığım ve Sayın Çolpan’ın onun için hedef alındığını düşündüğü Ahmet Cankoç mevzuna dönelim.Bu şahıs Sayın Adem Dalgıç’a “tek sorumlu olurum.Başarıda da başarısızlıkta da sorumluluk benim” dedi ve Dalgıç’ı ve belediyeyi zor durumdan kurtardı.Oktay Çolpan’ın da çıkıp bunu yapması gerekli.
Ey Çolpan;
-Yeşilsırt yolunu beceremedin.Hemen üstünde olmasına rağmen 10-15 kilometrelik Yukarısırt ile Aydınköy yolunu yapmadınız.
-Yukarısevindikli yolu ölüme davetiye çıkarıyor aylardır bu yola tek bıçak atılmadı.
-Kırkkepenekli yolunu aylardırBE-CE-RE-Mİ-YOR-SU-NUZ.
-Muratlı-İnanlı-Arzulu-Hanoğlu-Yurtbekler-Hayrabolu yol güzergahı çok tehlikeli.
-Müsellim-balabanlı Çevrimkaya-Sarılar yolundan önemli kamu ve ticari araçlar geçiyor.Ecelle dans ediyorlar.Bu yolu yapmıyorsunuz.
-BU KADAR ÖNEMLİ YOL VARKEN NEDEN SADECE BİR TAVUK ÇİFTLİĞİNİN BULUNDUĞU BALABANLI-KIRKKEPENEKLİ ARASINDAKİ YOLU BIÇAKLARLA DUBLE YOL OLACAK ŞEKİLDE AÇIP TESFİYE EDİYORSUNUZ?
-İNSAN HAYATI ÖNEMLİYKEN EĞLENCE İÇİN ULAŞ ÇAMLIK YOLUNU NEDEN YAPIYORSUNUZ?
-BU İKİ YOL İNSAN HAYATINDAN ÖNEMLİ Mİ?
Eğer kış bastırmadan yukarıdaki yollar yapılmayıp bir kişi daha hayatını kaybeder ve kaza yaparsa ”bunların sorumlusu olarak isminizi yazar manşetten haber yapar tüm yazılarımı BİMER’E gönderirim.
Eğer bu işi yapacaksanız her yıl iki ya da üç ilçenin tüm yollarını yaparsınız ve üç yılda Kadir başkanın dediği gibi tüm ilçe  yolları Karayolları standardında yani ULAŞ’IN EĞLENCESİ İÇİN YAPTIĞINIZ YOL GİBİ GÜZEL Balabanlı-Kırkkepenekli yolu gibi geniş olur.
SAYIN ÇOLPAN;
YA YOLLARI DOĞRU DÜZGÜN YAPIN
YA SANA KİM ENGEL OLUYORSA ÇIK ASLANLAR GİBİ AÇIKLA GEL BİZE ANLAT VE BİZ DE SENİN ARKANDA OLALIM
YA DA  AL CEKETİNİ GİT.
HAKLIYSAN ARKANDAYIZ İŞİNİ YAPMIYORSAN VE HER KİM YAPTIRMIYORSA KARŞISINDAYIZ.YAZILI AÇIKLAMA BEKLİYORUM
KADİR ALBAYRAK’TAN DEĞİL OKTAY ÇOLPAN’DAN İSTİYORUZ.
BİZİM İÇİN İNSAN HAYATI HERŞEYDEN ÖNDE GELİR.MAKAMLAR GEÇİCİ HİZMET  KALICIDIR.
MURATLI KÖY YOLLARI BİTMEDİĞİ SÜRECE SİZİ YAZILARIMDA MİSAFİR ETMEYE DEVAM EDECEĞİM.KİMSE HALKTAN ÜSTÜN DEĞİLDİR.